newbalances wszystko -50% do 20 stycznia

Awatar użytkownika
kruczek79
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 38:07
Życiówka w maratonie: 3:09:57

Nieprzeczytany post

Bart94 pisze:Ktoś ma jakieś opinie na temat tych butów?
Obrazek

Chcę kupić nowe buty i siostra wspomniała mi o promocji na ten właśnie model.
Biegam dystanse około 10 kilometrów + przebieżki pod kątem 1km/3 min.

W tym momencie posiadam te Kalenji:
Obrazek

I jestem bardzo zadowolony.
Mierzyłem je w Decatlonie dość lekkie i fajnie wyglądają (wg mnie :uuusmiech: ) niestety cena w Decatlonie była nie do przyjęcia tzn. była doższa niż na stronie producenta. Z tego co pamiętam to NB mają trochę inną rozmiarówkę ale długość wkładki jest zgodna z min z Nike
Tutaj masz test http://4run.pl/raport-z-testu-new-balance-m75/
PKO
Awatar użytkownika
aro05
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Czyli ogolnie mowiac, jestescie zadowoleni z jakosci???Nie posiadam jeszcze zadnego produktu tej firmy, ale zaczynam sie zastanawiac;
Awatar użytkownika
lukaszb
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Osobiście jestem zadowolony z marki NB (miałem styczność jedynie z butami). W pierwszej zakupionej parze, gdy zaczynałem bieganie zrobiłem ponad 1000 km i dalej je mam - używam na treningach podbiegów po błocku :). Ostania para, to NB1063 - ma najechane około 1 800 km, nie rozleciały się (siatki całe, podeszwy całe, jedynie amortyzacja nieco siadła, trzymała dobrze do około 1 500 km, ale jestem lekki 68 kg, przy 185 cm wzrostu); ta para też będzie miała emeryturę w błotnych spa :D

Teraz przeskoczyłem na Mizuno Wave Rider 15, bo chciałem spróbować, a cena 269 zł nie pozostawiała żadnych pytań :D
wigi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:38:28
Życiówka w maratonie: 02:56:00

Nieprzeczytany post

lukaszb pisze: Teraz przeskoczyłem na Mizuno Wave Rider 15, bo chciałem spróbować, a cena 269 zł nie pozostawiała żadnych pytań :D
Gdzie wyrwałeś za tyle te Ridery? Też bym się skusił.

Z NB już zamówiłem sobie RC760LM. :)
Potrzebuję też butów terenowych (głównie na ścieżki leśne) i zastanawiam się nad MT840 i MT625, są w pięknej cenie teraz. Ktoś może doradzi które wybrać i dlaczego.
Które z nich będą miały lepszą przyczepność na (ubitym) śniegu, z bieżnika wygląda, że MT840?
BlogKomentarze
10 km - 38:28 (5.03.2017), HM - 1:24:30 (25.03.2017), M - 2:56:00 (15.10.2017)
Awatar użytkownika
mihumor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:47
Życiówka w maratonie: 2:48:13

Nieprzeczytany post

Wigi - a może MT 8760 - najwyższy model a różnica w cenie żadna, żona ma takowe tylko damskie - ładnie wykonane buty
Najszybsza kupa złomu w galaktyce

Blog: viewtopic.php?f=27&t=29814&start=345
Koment: viewtopic.php?f=28&t=29813&start=2880
panucci10
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:40:08
Życiówka w maratonie: 03:15:19
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ale pech! Nie ma na mnie rozmiaru z żadnych butów trailowych :wrr: :echech: ! Trzeba bedzie polować gdzie indziej :bum:
Blog
Komentarze
Dzienniczek run-log

5km - 18:28 --> ParkRun - Kraków - 08.03.2014
10km - 40:08 --> Bieg Sylwestrowy - Kraków 31.12.2013
półmaraton - 01:26:20 --> XII Marzanna - Kraków 22.03.2015
maraton - 03:10:04 --> Kraków 19.04.2015
wigi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:38:28
Życiówka w maratonie: 02:56:00

Nieprzeczytany post

mihumor pisze:Wigi - a może MT 8760 - najwyższy model a różnica w cenie żadna, żona ma takowe tylko damskie - ładnie wykonane buty
Chyba chodzi o MT 876 (a dokładnie o MT876OR)? Fajnie i solidnie wyglądają, ale mojego rozmiaru nie mają. :smutek:
Patrząc po cenie to wyższym modelem jest MT915, ma masę systemów i to mnie trochę niepokoi. ;)
Ostatnio zmieniony 08 sty 2013, 22:37 przez wigi, łącznie zmieniany 1 raz.
BlogKomentarze
10 km - 38:28 (5.03.2017), HM - 1:24:30 (25.03.2017), M - 2:56:00 (15.10.2017)
Awatar użytkownika
lukaszb
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

wigi pisze:
lukaszb pisze: Teraz przeskoczyłem na Mizuno Wave Rider 15, bo chciałem spróbować, a cena 269 zł nie pozostawiała żadnych pytań :D
Gdzie wyrwałeś za tyle te Ridery? Też bym się skusił.
Znalazłem na Alledrogo. Obserwuj aukcje usera lilus82. Kilka dni temu miał Ridery 16 za około 350 zł. Widzę, że teraz ma wyjątkowo mało wystawionych, ale zaglądaj może coś upolujesz.
domowadama
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

coś ciekawego oczywiście można znaleźć :D
olekpp
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

KOMUNIKAT

Z powodu problemow technicznych strona nieczynna do dnia 11 stycznia 2013 do godziny 18:00.

Przepraszamy za utrudnienia.
amairon
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Z przykrością donoszę...

cytat z wiadomości przesłanej po złożeniu zamówienia:
"(...) niestety w związku z wyprzedażą, jaka ma miejsce na naszym sklepie internetowym powstał bałagan za sprawą zbyt dużego zainteresowania ofertą ze strony klientów. Szczerze powiedziawszy ilość zamówień nas przerosła."

czyli jest tak dobrze, że jest fatalnie?

z mojego zamówienia 1/3 nie zostanie zrealizowana! (na chwilę obecną)

niestety, potwierdzają się relacje, że dość często newbalance.pl nie realizuje zamówień
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

amairon pisze:Z przykrością donoszę...

cytat z wiadomości przesłanej po złożeniu zamówienia:
"(...) niestety w związku z wyprzedażą, jaka ma miejsce na naszym sklepie internetowym powstał bałagan za sprawą zbyt dużego zainteresowania ofertą ze strony klientów. Szczerze powiedziawszy ilość zamówień nas przerosła."

czyli jest tak dobrze, że jest fatalnie?

z mojego zamówienia 1/3 nie zostanie zrealizowana! (na chwilę obecną)

niestety, potwierdzają się relacje, że dość często newbalance.pl nie realizuje zamówień
A to w tym sklepie to normalne (tak jest tam zawsze). Ja składałem tam już trzy zamówienia i żadnego nie zrealizowali.
Powiedzmy sobie szczerze, nie ważne jaki jest powód nie realizowania zamówień, czy to głupi chwyt marketingowy, czy kiepski system komputerowy, to nie ma znaczenia, po prostu ten sklep prowadzą niepoważni ludzie i tyle w tym temacie.
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
PawelS
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

zoltar7 pisze: A to w tym sklepie to normalne (tak jest tam zawsze). Ja składałem tam już trzy zamówienia i żadnego nie zrealizowali.
Powiedzmy sobie szczerze, nie ważne jaki jest powód nie realizowania zamówień, czy to głupi chwyt marketingowy, czy kiepski system komputerowy, to nie ma znaczenia, po prostu ten sklep prowadzą niepoważni ludzie i tyle w tym temacie.
A to dobre! :hahaha: To znaczy płacisz np kartą albo przez mTransfer i dostajesz informację, że sorry, ale nie zrealizują? No chyba to jakieś jaja. Ceny atrakcyjne, ale jak się dobrze zastanowiłem, to właściwie nic mi tak koniecznie nie było potrzebne i dobrze, że się nie skusiłem :bum:
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

Tam są lepsze jaja. Np. w bodajże w marcu zeszłego roku wystawili mnóstwo modeli butów po 99 zł. Grzech było nie skorzystać. Zamówiłem sobie jakieś dwie pary. Oczywiście po jakimś czasie dostałem wiadomość, że nie mają takich numerów bo... prowadzą też sklepy stacjonarne i w tych sklepach buty się sprzedały :hahaha: W tym czasie skasowali na stronie większą część oferty... ale jakieś buty zostały. No ta łup znowu złożyłem zamówienie (bardziej z ciekawości niż z potrzeby). Znowu telefon... że nie mogą zrealizować zamówienia. Tym razem ktoś z obsługi po prostu powiedział, że oni nie mieli tych butów w cenie 99 zł tylko doszło do jakiegoś błędu (nie pamiętam czy miał to być błąd ludzki czy systemu komputerowego) i "omyłkowo" wystawiono wszystkie te buty z ceną 99 zł. :hahaha:
Uważam, że sklep jajcarski, boki zrywać. :ojoj:

btw. teraz też coś zamówiłem przed tajemniczą awarią systemu, ciekawe czy teraz zrealizują zamówienie ?? Stay tuned.
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Awatar użytkownika
WojtekM
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

to lepiej do TK MAXX iść. w Zabrzu jeszcze niedawno widziałem MRT1303 za chyba 115 zł. i nie mieli awarii systemu ;)
teraz przestaję się dziwić dlaczego sklepy biegowe w Polsce średnio współpracują z NB. szkoda, bo to dobra firma z dobrymi produktami, ale ich przedstawiciel w PL powinien raczej wszystko sobie przemyśleć. :D
Go Hard Or Go Home
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ