saper pisze:Że marcin.swierc należy do Teamu Salomona, można się w sieci doszukać. Czy użytkownik kristo79 też jest jakoś powiązany z Salomonem ? Trudno powiedzieć. Patrząc na jego post, myślę tak. Ale może niech sam o tym opowie.
Panowie, nie chciałbym być źle zrozumianym, rozumiem ... marketing, takie czasy. Ale tak jak w TV przed reklamą puszczają informacje "Reklama", tak uważam że użytkownik forum powinienen wiedzieć czy opinia na temat danego produktu nie pochodzi czasami od osoby będącej na garnuszku jego producenta. Wystarczyła by mi w stopce jakaś informacje na ten temat, lub choćby jakiś jednoznaczny link.
PS. Wiem że to sprawa na tym forum nagminna i ktoś może mi zarzucić że czepiam się akurat Was. NIe ... akurat tutaj wentyl mi puścił
Takie czasy ,że jeśli człowiek chce trochę pomóc i puścić pary na temat nowości dla biegaczy od razu spisek-przykre.
Myślałem ,że bieganie to nasza pasja i taka informacja to plus. Co NAM firmy będą oferować na przyszły sezon.
Tak jestem powiązany z Salomonem ,bo przypadkowo byłem na prezentacji tych nowości na przyszły sezon od tyle

Przynajmniej kilku osobom mam nadzieję w dobrej wierze podpowiedziałem

Może i Tobie ?
Pozdrawiam