Data pages zmienia się dla każdego aktualnie wybranego profilu w Setup->Data peges->Tracking-> definiujesz i ta zmiana się zapamiętuje.rockduck pisze: ...
dodam jeszcze, że głupio rozwiązali aspekt definiowanych profilów- można sobie zrobić Trail Running, Ultra , Running, Hiking- nasuwa się samo przez się, że w każdym powinno zmienić się ustawienie np Data Pages , interwału GPS etc- nic bardziej mylnego- na ten moment zmienia się TYLKO ustawienie Menu i to co wyświetla się na głównym ekranie czyli np temperatura, kompas etc- wg mnie głupie- bo fajnie można to rozwiązać na zasadzie:
1. Jade na zawody, bieg na orientacje - wybieram taki profil i mam odpowiednie ustawienia
2. wracam do domu, zaczynam trenować- ok mam odpowiednie ekrany zdefiniowane wcześniej
Skoro już dają taką opcję to niech ona działa :D -- chyba, że ja coś źle ogarniam, ale nie sądze żeby tak było bo testowałem to na wszystkie sposoby
Moje tempo na B7D oscylowało w okolicach 7'25"
Jest tak jak napisałeś w p1 i p2.
Dziwne, że dla profilu nie można określić rodzaju aktywności, bo raczej godzina biegania zużywa więcej kalorii niż godzina jazdy na rowerze po tej samej trasie.