Adicool Super Zero - TUNING
- tomasir
- Zaprawiony W Bojach
ja właśnie zauważyłem, że nawet początkowo dobrze stuningowane buty mogą wymagać kilkukrotnych poprawek i właśnie w moich mizuno to dostrzegam. Pianki na samej podeszwie już bardzo mało zostało mi, dziś postaram się zszyć drugiego buta po usunięciu tego plastikowego zapiętka i wtedy jakieś fotki podrzucę. Sprawdzę też czy jest jakieś pole manewru z łukiem - ale miałem wrażenie, że na całym bucie już bardzo mało pianki zostało (waga buta spadła o 50%).
zgodnie z naturą!
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Po dokończeniu fotorelacji z formowania czasoprzestrzeni w poprzednim odcinku, kosmiczny Zenek mógł wreszcie wysłać binarny sygnał w przestrzeń na skraj widzialnego wszechświata
Odcinek trzeci: w poszukiwaniu obcego
Tu bit or not tu bit, a jeżeli bit, to czy jest wrogo czy przyjaźnie wstawiony? Takie i inne egzystencjalne pytania dręczyły Doktora, gdy zapuszczał sondę w mroczną otchłań.
Piętojad. Wyjątkowo złośliwy i twardy, chitynowy stwór.
Ekstrakcja piętojada i innych kosmicznych śmieci uwolniła świat od zakrzywiających czasoprzestrzeń osobliwości.
Supernowa zaczęła wreszcie żyć...
Odcinek trzeci: w poszukiwaniu obcego
Tu bit or not tu bit, a jeżeli bit, to czy jest wrogo czy przyjaźnie wstawiony? Takie i inne egzystencjalne pytania dręczyły Doktora, gdy zapuszczał sondę w mroczną otchłań.
Piętojad. Wyjątkowo złośliwy i twardy, chitynowy stwór.
Ekstrakcja piętojada i innych kosmicznych śmieci uwolniła świat od zakrzywiających czasoprzestrzeń osobliwości.
Supernowa zaczęła wreszcie żyć...
- Andyql
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:05
Kurka...nie wiem jak się w tak zmasakrowanych butach biega. Ale czyta sie Yacoola świetnie Teraz , żeby nas tu moja wazelina nie podtopiła, zadam fachowe pytanie. Czy jest sens tuningowania i tak juz lekkich butów ? Bo mam w szafie wcześniaka z rodziny Adidasa - Adios2 . Zapudełkowane bo uwierzyłem w Boosta.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Widzisz Andy,
ta lekkość buta jest jak lekkość bytu, która bywa nieznośna, o czym przekonuje sam Kundera. Jeśliby więc tylko na lekkości tuning miał się opierać, to byłby pozbawiony sensu, jak życie pozbawione głębi.
ta lekkość buta jest jak lekkość bytu, która bywa nieznośna, o czym przekonuje sam Kundera. Jeśliby więc tylko na lekkości tuning miał się opierać, to byłby pozbawiony sensu, jak życie pozbawione głębi.