Adicool Super Zero - TUNING

Awatar użytkownika
tomasir
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ja właśnie zauważyłem, że nawet początkowo dobrze stuningowane buty mogą wymagać kilkukrotnych poprawek i właśnie w moich mizuno to dostrzegam. Pianki na samej podeszwie już bardzo mało zostało mi, dziś postaram się zszyć drugiego buta po usunięciu tego plastikowego zapiętka i wtedy jakieś fotki podrzucę. Sprawdzę też czy jest jakieś pole manewru z łukiem - ale miałem wrażenie, że na całym bucie już bardzo mało pianki zostało (waga buta spadła o 50%).
zgodnie z naturą!
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Po dokończeniu fotorelacji z formowania czasoprzestrzeni w poprzednim odcinku, kosmiczny Zenek mógł wreszcie wysłać binarny sygnał w przestrzeń na skraj widzialnego wszechświata

Odcinek trzeci: w poszukiwaniu obcego
Tu bit or not tu bit, a jeżeli bit, to czy jest wrogo czy przyjaźnie wstawiony? Takie i inne egzystencjalne pytania dręczyły Doktora, gdy zapuszczał sondę w mroczną otchłań.

Piętojad. Wyjątkowo złośliwy i twardy, chitynowy stwór.
ObrazekObrazek

Ekstrakcja piętojada i innych kosmicznych śmieci uwolniła świat od zakrzywiających czasoprzestrzeń osobliwości.
ObrazekObrazek

Supernowa zaczęła wreszcie żyć...
Obrazek
Awatar użytkownika
Andyql
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48
Życiówka w maratonie: 4:05

Nieprzeczytany post

Kurka...nie wiem jak się w tak zmasakrowanych butach biega. Ale czyta sie Yacoola świetnie :) Teraz , żeby nas tu moja wazelina nie podtopiła, zadam fachowe pytanie. Czy jest sens tuningowania i tak juz lekkich butów ? Bo mam w szafie wcześniaka z rodziny Adidasa - Adios2 . Zapudełkowane bo uwierzyłem w Boosta.
Obrazek
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Widzisz Andy,
ta lekkość buta jest jak lekkość bytu, która bywa nieznośna, o czym przekonuje sam Kundera. Jeśliby więc tylko na lekkości tuning miał się opierać, to byłby pozbawiony sensu, jak życie pozbawione głębi.
ODPOWIEDZ