No oczywiście, że tam jest wyrzut tylko, że spowodowany nie pianką EVA a plastikowym mostkiem. Wyrzut jest makabryczny, aż się boję o kolana, bo mam bardzo podobny but, Skechers Resistance.wojtek pisze: Aby doswiadczyc naprewde fajnego wyrzutu, proponuje SKECHERS Pro Speed. Ciezar wyczuwalny ale przy stosownym stapnieciu, odczywa sie katapulte.
SKECHERS GOrun - o tych butach sie mowi!
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
- wojtek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 30:59
- Życiówka w maratonie: 2:18
- Kontakt:
Tak, Resistance rozni sie praktycznie tym ze jest ciezszy (tez mam ten model).
Dlatego tez nie dalem sie nabrac na te pianke , ktora byc moze bardziej sprezynuje w butach dla Meba. Jej sprezystosc odczuwa sie glownie przy mniej dynamicznym nacisku (chod).
Dlatego tez nie dalem sie nabrac na te pianke , ktora byc moze bardziej sprezynuje w butach dla Meba. Jej sprezystosc odczuwa sie glownie przy mniej dynamicznym nacisku (chod).
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
wojtek pisze:Rownie latwo mozesz sam przeksztalcic swoj nadmiar czasu w nauke przydatnego jezyka.mario36 pisze:bywasz na forum wiec masz czas Chyba ze ten twoj czas jest cenny i oplacany
To problem napisac pare slow po polsku o swoich wrazeniach? ciesze sie ze zakladasz ze kazdy rodak zna angielski
zawsze mozna zaoferowac pomoc w zakupie obuwia zapewne nie za darmo bo czas twoj bezcenny
Oczywiscie chetnie odpowiem po polsku na wszelkie pytania, na ktore nie odpowiada artykul (staralem sie pisac zrozumiale i wyczerpujaco)
Dziekuje za troske o moj jezyk Ja sobie poradze z angielskim Mysle ze po to jest dział anglojezyczny na tym forum by tam wrzucac takie teksty i tyle.
Miło ze odpowiadasz na pytania Jednak Twoj czas nie jest tak bezcenny na tym forum i mozesz popisac chwala za to
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
-
- Zaprawiony W Bojach
Cienki argument i ignorancja.wojtek pisze:Rownie latwo mozesz sam przeksztalcic swoj nadmiar czasu w nauke przydatnego jezyka.mario36 pisze:bywasz na forum wiec masz czas Chyba ze ten twoj czas jest cenny i oplacany
To problem napisac pare slow po polsku o swoich wrazeniach? ciesze sie ze zakladasz ze kazdy rodak zna angielski
zawsze mozna zaoferowac pomoc w zakupie obuwia zapewne nie za darmo bo czas twoj bezcenny
Jesteśmy na forum na którym używamy języka polskiego.
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 45m
- Życiówka w maratonie: 3h50m
Tylko ze recenzja o ktorej mowa http://www.examiner.com/atlanta-sports- ... ght-review nie ukazala sie na naszym polskojezycznym forum tak wiec nie wiem o co to zamieszanie ?Jurek Kuptel pisze: Cienki argument i ignorancja.
Jesteśmy na forum na którym używamy języka polskiego.
-
- Zaprawiony W Bojach
Ukazała się za sprawą jej autora który jest Polakiem.
-
- Stary Wyga
Ale ukazala sie na amerykanskim serwisie,jakie znaczenie ma fakt ze Wojtek jest Polakiem?Jurek Kuptel pisze:Ukazała się za sprawą jej autora który jest Polakiem.
nie pisal tej recenzji dla rodakow tylko dla amerykanow,co z wami nie tak "rodacy" uczcie sie jezykow a nie robicie problemy z dupy jakies,przepraszam ale mnnie to drazni
- lapka88
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:47:14
- Życiówka w maratonie: 04:10:12
Stary nie przeginaj. Uważasz że jeżeli ktoś nie zna języka angielskiego, to coś z nim jet nie tak? Powiedzmy, że znam niemiecki, włoski, francuski i hiszpański. Czyni mnie to według Ciebie gorszym bo Ty znasz angielski,a ja nie? Jest to temat na zupełnie inną dyskusję(zdecydowanie nie na forum biegowym), więc proponuję już dziewczęta odpuścić.bartek.p pisze:Ale ukazala sie na amerykanskim serwisie,jakie znaczenie ma fakt ze Wojtek jest Polakiem?Jurek Kuptel pisze:Ukazała się za sprawą jej autora który jest Polakiem.
nie pisal tej recenzji dla rodakow tylko dla amerykanow,co z wami nie tak "rodacy" uczcie sie jezykow a nie robicie problemy z dupy jakies,przepraszam ale mnnie to drazni
-
- Zaprawiony W Bojach
Pan Wojtek wstawił Swoją recenzję butów w języku angielskim na polskie forum.bartek.p pisze:Ale ukazala sie na amerykanskim serwisie,jakie znaczenie ma fakt ze Wojtek jest Polakiem?Jurek Kuptel pisze:Ukazała się za sprawą jej autora który jest Polakiem.
@Bartek
Jeżeli wchodzisz do mongolskiej jurty to naśmiewasz się z Nich że nie rozumieją Twojego języka?
Pozdrawiam. Jurek.
-
- Stary Wyga
Nigdzie nie napisalem ze czuje sie lepszym od Ciebie poniewaz znam angielski a Ty nie,napisalem natomiast ze draznia mnie wasze jeki z powodu faktu ze ktos napisal recenzje w jezyku dla was niezrozumialym a wy zamiast wziasc sobie to do serca i dziarsko ruszyc do nauki obnosicie sie ze swoja ignorancja i jeszcze zarzucacie ja innymlapka88 pisze: Stary nie przeginaj. Uważasz że jeżeli ktoś nie zna języka angielskiego, to coś z nim jet nie tak? Powiedzmy, że znam niemiecki, włoski, francuski i hiszpański. Czyni mnie to według Ciebie gorszym bo Ty znasz angielski,a ja nie? Jest to temat na zupełnie inną dyskusję(zdecydowanie nie na forum biegowym), więc proponuję już dziewczęta odpuścić.
P.S
w sumie jak by sie tak nad tym glebiej zastanowic to tak uwazam ze cos jest z toba nie tak jesli w dzisiejszych czasach nie rozumiesz slowa po angielsku
Ostatnio zmieniony 07 lut 2012, 17:31 przez bartek.p, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Stary Wyga
i chwala mu za to a to ze Ty tego nie rozumiesz to tylko i wylacznie Twoj problemJurek Kuptel pisze: Pan Wojtek wstawił Swoją recenzję butów w języku angielskim na polskie forum.
Pozdrawiam. Jurek.
-
- Zaprawiony W Bojach
rozumiem, że wojtek chciał się podzielić swoim tekstem, który oryginalnie pisany był po angielsku bo na amerykański serwis.
rozumiem, że nie chce mu się go tłumaczyć. kto angielski zna, ten skorzysta, kto nie, trudno.
mógł albo wrzucić tak jak jest albo nie wrzucać wcale. chyba jednak lepiej, by przynajmniej część forumowiczów skorzystała?
ja francuskich czy niemieckich wpisów bym nie krytykował pomimo, że języków nie znam...
rozumiem, że nie chce mu się go tłumaczyć. kto angielski zna, ten skorzysta, kto nie, trudno.
mógł albo wrzucić tak jak jest albo nie wrzucać wcale. chyba jednak lepiej, by przynajmniej część forumowiczów skorzystała?
ja francuskich czy niemieckich wpisów bym nie krytykował pomimo, że języków nie znam...
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Nie bardzo rozumiem o co całe zamieszanie.
Wojtek wstawił link do tekstu po angielsku, często inni wstawiają linki do angielskich stron, jakoś nikt nie ma do nich pretensji, przeczytają, Ci którzy znają język obcy lub przetłumaczone przez google.
Mamy wyrzucać wszystkie obcojęzyczne linki?
Wojtek wstawił link do tekstu po angielsku, często inni wstawiają linki do angielskich stron, jakoś nikt nie ma do nich pretensji, przeczytają, Ci którzy znają język obcy lub przetłumaczone przez google.
Mamy wyrzucać wszystkie obcojęzyczne linki?
- Klaus
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Wojciechu
mam jeszcze pytanko:
na ile te buty są blisko a na ile daleko do Puma Faas 500,300 - zaintrygowała mnie ta podeszwa z podciętą piętą.
pozdrawiam
klaus
mam jeszcze pytanko:
na ile te buty są blisko a na ile daleko do Puma Faas 500,300 - zaintrygowała mnie ta podeszwa z podciętą piętą.
pozdrawiam
klaus