RÓŻOWA męska koszulka??

Awatar użytkownika
Katarina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

tęczową sobie raczej spraw.
i do tego koniecznie leginsy w jaskrawą kratę. albo od razu spódnicę. a co.

to będzie rzucać się w oczy. różu na trasach biegowych jest już dość. naprawdę trudno się wyróżnić.
PKO
Awatar użytkownika
lapka88
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:47:14
Życiówka w maratonie: 04:10:12

Nieprzeczytany post

Albo różową polówkę z postawionym kołnierzykiem. Najlepiej z tej firmy z koniem w logo(nie znam się i nie che mi się szukać, ale dużo bananowych dzieci po Sopocie się w takich kręci).
Zawsze mi się wydawało, że jakikolwiek sport to nie rewia mody :) Ale to może ja jestem w tych sprawach konserwatywny :)
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ta firma to Ralph Lauren.
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Awatar użytkownika
lapka88
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A może, ja tam się nie znam na modzie.
wirdusza
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Będzie dalszy offtop, ale dlaczego się tak uwzięliście na ten róż? Akurat mężczyznom w różowym jest do twarzy, imho bardziej niż kobietom. Zresztą skoro wychodząc np. do pracy dobieramy sobie strój, to dlaczego mamy olewać to, w czym biegamy? (:
Awatar użytkownika
Raul7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...

Nieprzeczytany post

wirdusza pisze:Będzie dalszy offtop, ale dlaczego się tak uwzięliście na ten róż? Akurat mężczyznom w różowym jest do twarzy, imho bardziej niż kobietom. Zresztą skoro wychodząc np. do pracy dobieramy sobie strój, to dlaczego mamy olewać to, w czym biegamy? (:
Dokładnie.. i co do różu i co do ubioru...
ja o to dbam i sie ubieram tak by wszystko do siebie pasowało/ łamało sie tak żeby było estetycznie i fajnie...
to skoro sie ubieram tak na co dzień to czemu nie mam sie tak ubierać do biegania??
ja do bieganie kupuje rzeczy takie jakie mi sie podobają i kłade na to spory nacisk...
Awatar użytkownika
Eddie
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

No i gitara. Jak komuś pasują takie kolory to czemu nie ? Nie wszyscy musimy ubierać się grobowo :)
Pozdrawiam!
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
MuszaBycTrocheSzybsiMuszaMiecUmiejetnosciIWole
AleWolaMusiBycMocniejszaNizUmiejetnosci 
Awatar użytkownika
robbur
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 44:44

Nieprzeczytany post

wirdusza pisze:... dlaczego się tak uwzięliście na ten róż? Akurat mężczyznom w różowym jest do twarzy, imho bardziej niż kobietom. Z(:
Powiedz to mojemu sześciolatkowi. Kilka dni temu zrobił awanturę o skarpetki na których wśród chyba z piętnastu kolorowych pasków był różowy (powodem awantury był ten jeden pasek), a dzisiaj rano odmówił pójścia do przedszkola w koszulce z kubusiem puchatkiem, bo obok niego stał namalowany Prosiaczek z różowym pyskiem (a właściwie ryjkiem). Wystarczy różowa kropka na czymkolwiek i już ciuszek nie do użycia.
wirdusza
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

No ale ja pisałam o mężczyznach, nie sześciolatkach... wiadomo, jakie są dzieci - i to jest jeden z powodów, dla których nie planuję rodzicielstwa :hej:
Awatar użytkownika
lapka88
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

robbur pisze:
wirdusza pisze:... dlaczego się tak uwzięliście na ten róż? Akurat mężczyznom w różowym jest do twarzy, imho bardziej niż kobietom. Z(:
Powiedz to mojemu sześciolatkowi. Kilka dni temu zrobił awanturę o skarpetki na których wśród chyba z piętnastu kolorowych pasków był różowy (powodem awantury był ten jeden pasek), a dzisiaj rano odmówił pójścia do przedszkola w koszulce z kubusiem puchatkiem, bo obok niego stał namalowany Prosiaczek z różowym pyskiem (a właściwie ryjkiem). Wystarczy różowa kropka na czymkolwiek i już ciuszek nie do użycia.
Prawdziwy męski dzieciak :D
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jesli juz chodzi o ten ròż to jest to Kolor Nie dla kazdego tylko facet z duża pewnością siebie założy różowa koszule ja osobiście mam pare w swojej szafie , większość facetów nie ma gustu jeśli chodzi o ubiór nie potrafi dobrać kolorów wszystko jest szaro bure , a wszystkie bardziej odważne ciuchy i kolory traktuje jako pedalstwo, czasy sie zmieniają facet tez musi o siebie dbać i dobrze wyglądać i nie chodzi tylko o ciało ale otakze opakowanie ( ciuchy , perfumy czyste wypastowane buty zadbane paznokcie i dłonie wszystko jest takie proste tylko większość facetów nie zwraca uwagi na takie rzeczy , ktoś mówi ze charakter jesr najważniejszy ale zanim ktoś będzie miał szanse ciebie bliżej poznać musisz czys ta druga stronę przyciągnąć , raczej żałoba za paznokviamu brudne buty wygniecione ciuchy i smród z pod pachy nie przyciagna nikogo;)))
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
MuszaBycTrocheSzybsiMuszaMiecUmiejetnosciIWole
AleWolaMusiBycMocniejszaNizUmiejetnosci 
Awatar użytkownika
estados
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Kolorystyka jest ważna dla tego kto biega a nie dla tego kto patrzy. Ja zawsze staram się ubrać jak najbardziej kolorowo bo mnie to bawi sprawia, że czuję się lepiej. I wcale nie muszę się martwić czy to wypada czy nie wypada. Bieganie to przyjemność a koszulka w róż czy nie komu robi różnicę. Kolory w życiu dają większy spokój, a u nas kupuję się czarne bo praktyczniejsze bo nie widać brudu, to jest dramat niestety, a jak ktoś zaczyna teksty typu to nie męskie czy coś w tym stylu, niech się puknie w głowę. Czy cała drużyna Palermo(różowe stroje pika nożna) to są zniewieściali chłopcy, Panowie dajcie spokój skończmy z tymi bzdurami. Bieganie to nie żałoba trochę kolorytu w życiu każdemu się przyda.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
stupify
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Coś w tym jest. Moje ciuchy do biegania mają dużo bardziej odważniejszej barwy niż te na co dzień. Rzadko kiedy kupuje coś stonowanego, jakąś czerń, czy biel. Różową mam jedną swoją drogą :hej:
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 55:43.00
Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41

Nieprzeczytany post

Raul,

sprawdz w sportsdirect.com :) Tam maja troche wystrzelonych kolorow ;)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ