Pulsometr BEURER-PM62...pierwsze wrażenie (test)
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 42
- Życiówka w maratonie: brak
Witam,
Super artykuł zdecydowanie pomógł mi w dokonaniu wyboru i również zakupiłem ten pulsometr.
Również podobnie jak reszta mam prośbę o instrukcję w języku polskim.
adolg@wp.pl
Dzięki i pozdro
Super artykuł zdecydowanie pomógł mi w dokonaniu wyboru i również zakupiłem ten pulsometr.
Również podobnie jak reszta mam prośbę o instrukcję w języku polskim.
adolg@wp.pl
Dzięki i pozdro
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
witam jestem pierwszy raz na forum i mam prośbe czy możę mi ktoś wysłać instrukcję obsługi w języku polskim na poniższy adres? dziękuję . katksel@onet.pl
-
- Rozgrzewający Się
Witam.
Również zakupiłem tem pulsometr, a pomógł mi w tym zamieszczony opis.
Jednak podobnie jak poprzednicy nie posiadam instrukcji w języku polskim.
Będę wdzięczny za pomoc i przesłanie tej instrukcji. Mój adres to kill8@wp.pl
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Również zakupiłem tem pulsometr, a pomógł mi w tym zamieszczony opis.
Jednak podobnie jak poprzednicy nie posiadam instrukcji w języku polskim.
Będę wdzięczny za pomoc i przesłanie tej instrukcji. Mój adres to kill8@wp.pl
Z góry dziękuję i pozdrawiam
-
- Rozgrzewający Się
Witam,
Aż się specjalnie zarejestrowałem żeby to napisać ) Chciałem powiedzieć, że właśnie tego szukałem. Dzieki za opis pulsometru. Jedyne nad czym sie zastanawiam to to, czy kupić pulsometr z analogowym holterem czy cyfrowym. Czy cyfrowy jest dużo lepszy? Czy analogowy spokojnie wystarczy? (nie zamierzam biegać w grupie ludzi użytkujących pulsometry, raczej biegam sam, więc nie chodzi o zakłócenia tylko o dokładność). A i jeszcze nie kupiłem, ale ten post mnie do tego mocno kusi )) Pozdrawiam!
Aż się specjalnie zarejestrowałem żeby to napisać ) Chciałem powiedzieć, że właśnie tego szukałem. Dzieki za opis pulsometru. Jedyne nad czym sie zastanawiam to to, czy kupić pulsometr z analogowym holterem czy cyfrowym. Czy cyfrowy jest dużo lepszy? Czy analogowy spokojnie wystarczy? (nie zamierzam biegać w grupie ludzi użytkujących pulsometry, raczej biegam sam, więc nie chodzi o zakłócenia tylko o dokładność). A i jeszcze nie kupiłem, ale ten post mnie do tego mocno kusi )) Pozdrawiam!
- mambiałebuty
- Rozgrzewający Się
tommik pisze:Witam,
Myślę, że w większości sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie.
Znasz różnicę między cyfrą a analogiem.
Musisz zdecydować sam, bo piszesz że będziesz biegać sam a wiem jak to jest gdy w pewnym momencie zapragniesz pobiec w połówce czy innym biegu ulicznym to tylko kwestia czasu.
Mnie nie zawiódł pulsometr który opisywałem. Jakiś czas temu na bieżni w klubie fitness biegło nas czworo i każdy z pulsometrem i nie miałem żadnych zakłóceń ani ze strony pulsometrów ani od maszyn.
Nie ma reguły.
Kupisz cyfrowy będzie temat zakłóceń z głowy.
Analogowy działa tak samo tylko sygnał jest podatny na zakłócenia bo nie jest kodowany najprościej mówiąc.
Ale i tak najważniejsze jest to abyś biegał z przyjemnością, czego Ci serdecznie życzę.
-
- Rozgrzewający Się
Po raz drugi nie zawiodłem się na tym forum. O to mi chodziło, dzięki wielkie za to. Bieganie to chyba tylko dla przyjemności ) A i udało się parę osób zapalić do tego hehe Kupiłbym cyfrowy, bo może jest bardziej praktyczny ale ten model analogowy ma super design. I jest to jeden z powodów dla którego chciałbym go mieć. Pozdrawiam!!mambiałebuty pisze:tommik pisze:Witam,
Myślę, że w większości sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie.
Znasz różnicę między cyfrą a analogiem.
Musisz zdecydować sam, bo piszesz że będziesz biegać sam a wiem jak to jest gdy w pewnym momencie zapragniesz pobiec w połówce czy innym biegu ulicznym to tylko kwestia czasu.
Mnie nie zawiódł pulsometr który opisywałem. Jakiś czas temu na bieżni w klubie fitness biegło nas czworo i każdy z pulsometrem i nie miałem żadnych zakłóceń ani ze strony pulsometrów ani od maszyn.
Nie ma reguły.
Kupisz cyfrowy będzie temat zakłóceń z głowy.
Analogowy działa tak samo tylko sygnał jest podatny na zakłócenia bo nie jest kodowany najprościej mówiąc.
Ale i tak najważniejsze jest to abyś biegał z przyjemnością, czego Ci serdecznie życzę.
-
- Rozgrzewający Się
Witam. Mam prośbe czy możę mi ktoś wysłać instrukcję obsługi w języku polskim na poniższy adres? wyslijmimail@gmail.com Z góry dziekuję:)
- mambiałebuty
- Rozgrzewający Się
Instrukcję masz na skrzynce emailowej.BloodCoffee pisze:Witam. Mam prośbe czy możę mi ktoś wysłać instrukcję obsługi w języku polskim na poniższy adres? wyslijmimail@gmail.com Z góry dziekuję:)
-
- Rozgrzewający Się
Witam, dzisiaj odebrałam pulsometr (postanowiłam go kupić po przeczytaniu tej recenzji) ale niestety nie posiadam instrukcji w języku polskim. Czy mi również mógłby ktoś wysłać takową na maila instrukcja62@wp.pl ? Z góry dziękuję i pozdrawiam
-
- Rozgrzewający Się
Witam, mam również gorącą prośbę o przesłanie instrukcji w pdf na adres tukan82@o2.pl.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 56,42
Witam, czy jest możliwość podłączenia tego pulsometru do programu endomondo? Jesli tak, to w jaki sposób? podczas treningu automatycznie, czy dopiero później wgrać do tego programu?
- krunner
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:53
Raczej nie, gdyby tak było, to informacja pojawiłaby się na stronie producenta tego pulsometru. Do Endomondo i innych tego typu aplikacji na smartphony można podłączyć pulsometr Wearlink taki jak np. ten tutajaniania pisze:Witam, czy jest możliwość podłączenia tego pulsometru do programu endomondo? Jesli tak, to w jaki sposób? podczas treningu automatycznie, czy dopiero później wgrać do tego programu?
krunner