PATATAJEC pisze:Persian - po jaką cholerę ja ci tego buffa polecałem

. zastanawiam się też czemu tak bronisz tego produktu, skoro jeszcze przed dwoma dniami nie wiedziałeś o jego istnieniu

. No i czemu mają służyć tego typu "dyskusje"

... Skoro goście nie czują różnicy, to niech kupują podróby i niech będą zadowoleni. Ja kupuję oryginały, bo mi się sprawdziły bo zwyczajniej w świecie się do buffa przekonałem i nie straszna mi ta cena... Ale na siłę komuś wmawiać, że nie wie o czym mówi, nawet jeśli posiada oryginał i podróbkę, podczas gdy samemu na oczy się nie widziało tej szmatki, to trochę zastanawiające.
Ogólnie bronie rzeczy markowych i sprawdzonych , taki jest mój cel. Ponieważ wielokrotnie przekonałem się, że produkty zastępcze to tylko tani substytut , i nic więcej. Nikogo nie chcę przekonywać, przecież napisałem że ludzie czasem nie widzą różnic , ale to nie znaczy że ich nie ma. - i że cena to jedyny argument. Wmawianie komuś, że tanie to git to czysta hipokryzja.. W obowiązującym nas świecie nie ma nic za darmo ani pół darmo.
Buff.... fakt nigdy tego nie miałem, ale za to słyszałem o tym i czytałem - sporo. Wielofunkcyjność, jakość produkcji , zastosowanie itp to wszystko mówi samo za siebie. Cena??..Naprawdę nie jest wygórowana.. porównując do takich firm jak Nike , adidas , Reebok w których to z marki odzieżowej - sportowej powstaje np Nike + odtwarzacz mp3 ..to coś tu jest nie tak?.
Ja się bardzo ciesze, że taka dyskusja jest i mam nadzieje, że nikt nie będzie czuł się urażony wypowiedziami moimi czy tematycznych użytkowników. Jednak bezkrytyczne przyjmowanie wszystkiego jest co najmniej nieuzasadnione.
@kubako83 - Nie muszę być długo aktywny - wystarczy, że jestem w stanie coś wnieść. Jakość to nie ilość KOLEGO.