Przejadę może jutro albo w poniedziałek do tego nowego sklepu co w krakowie otworzyli i tam się rozglądnę jeszcze... mają być tam podobnież sprzedawcy tacy co wiedzą o czym mówią to może coś doradzą

jass1978 pisze: Moim zdaniem bieganie z plecakiem jest bez sensu - chyba, że ktoś jest ultramaratończykiem
Już zakupionybrennan pisze:Jaka pojemność wchodzi w grę? Ma być tylko na wodę?
Polecam:) Inovy są rewelacyjne. Sprawdzam na sobie, tylko inny model:)ArturS pisze:Już zakupionybrennan pisze:Jaka pojemność wchodzi w grę? Ma być tylko na wodę?Firmą inov-8 zajmę się przy najbliższej okazji
Moją uwagę przed chwilą przyciągły buty Mudclaw 330 - niezła rzeźnia z tym bieżnikiem
Traile też już zakupione, ale w przyszłości będę brał pod uwagę ofertę inov-8
Ja dziś po raz pierwszy testowałam Quechua Diosaz 10 raid podczas biegania po pagórkach. Do powyżej 180 cm wzrostu to mi daleko, ale przy moich skromnych gabarytach pasuje świetnie i jest bardzo wygodny. Pomimo moich wąskich ramion i pleców trzyma się super, łokciami też nie zawadzam o niego podczas biegu. Mierzyłam większego Diosaza również i był właśnie dla mnie za szeroki - nie byłam w stanie swobodnie cofnać ręki bez zahaczania o niego. I potwierdzam, że z kapaniem z rurki problemów nie ma, żeby woda leciała trzeba zgryźć ustnik po uprzednim przesunięciu zaworka do pozycji otwartej. Jedynie na razie woda smakuje nieco plastikiem, ale z czasem to powinno zniknąć.bestia szos pisze:Też chciałem ten plecak kupić Quechua Diosaz 10 raid ale słyszałem że, jest za mały dla kogos powyżej 180 cm wzrostu.
Może 17l bedzie pasowac