lumbago pisze:Na kilometraż ? No proszę... a jak to zmierzyć .Na oko? Bo chyba nawet rzeczoznawca z Asicsa nie wie ile przebiegłem. Z tego co wiem to z lumbago nie da się biegać a już jak ta lala to na pewno.Svolken pisze:Zbędne bicie piany. Co to znaczy 2 lata? Takie buty liczy się nie na czas tylko na kilometraż. A może ważysz ponad normę, biegasz źle technicznie, masz lumbago itp?Wszystko się może popsuć, więc lepiej krzyczeć do sklepu i producenta niż tutaj. Sam mam dwie pary asicsów i fruwają jak ta lala
W ogóle takie rozważania kto jak biega ile waży i takie pierdoły mnie jako klienta nie obchodzą Ja miałem dobrany but w specjalistycznym ,z tego co wiem sklepie i kropka .Albo daje się gwarancję na 2 lata albo tak się tylko szarpie pyskiem. Polska zawsze będzie handlowym 3 światem jak zainteresowani będą siedzieć cicho i traktować swoje zastrzeżenia jako "bicie piany".Asics jest silny liczbą swoich klientów a to może zawsze się zmienić Nie tacy gracze szli z torbami.
To nie ma się co rzucać na forum bo Ci to nic nie da, lepiej idź i się w sklepie wyjaśnić całą sprawę.... a z tego co wiem to wiele osób które kupują buty po prostu źle je używają np. asfaltowe w teren i na odwrót... nie mówię że tak jest w Twoim przypadku ale po prostu nie ma sensu się tu rzucać i obrażać innych bo Ci to nic nie da a jedynie możesz sobie opinie na forum złą wyrobić... a po co?