Reebok DMX RIDE

lumbago

Nieprzeczytany post

mchalnotts pisze:Drogi Lumbago - nikt nie wie jak wyglądają Twoje Asicsy ;)

Zaczynasz mnie drażnić. Idż pomóż mamie w kuchni i nie zaczepiaj mnie mądralo.
Nie pisałem do ciebie -był spokój w tym wątku dopóki tu nie wlazłeś jak krowa w szkodę.
PKO
mchalnotts
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Czy uraziłem Pana Panie Lumbago?
Awatar użytkownika
constantius
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Reebock DMX to najtańszy system amortyzacji w butach tej marki. Wystepuje we wszystkich najtańszych modelach takich co są już za 100 zł
Tutaj ktoś pisze że Reebock to dobre buty...
eeeeeeeeetam..... gdzieeeeeeeeeeeeetam może jak ktoś biega 3-4 kilosy dwa razy w miesiacyu to starczają
la gronostaj
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

jako że kolega wyżej przesadził, muszę stanąć w obronie Reeboka. Obecnie biegam w Premier Ultra VI i sprawują się bardzo dobrze. Czasy kiedy można było na Reeboka ponarzekać jakiś czas temu minęły i w chwili obecnej nie ustępują innym producentom.
Pozdrawiam i spokojnych Świąt.
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Biegam w tanich Reebokach już ok. 300-400 km i biega się bardzo dobrze.
Biegam 3 razy w tygodniu, ok. 30 km tygodniowo.
Awatar użytkownika
ArturS
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

constantius pisze:Reebock DMX to najtańszy system amortyzacji w butach tej marki. Wystepuje we wszystkich najtańszych modelach takich co są już za 100 zł
eeeeeeeeetam..... gdzieeeeeeeeeeeeetam może jak ktoś biega 3-4 kilosy dwa razy w miesiacyu to starczają
Proszę, nie pisz takich pierdoł. Nawet w najtańszych reebokach (dałem ze 100-150zł w GoSport) zrobiłem ponad 600km i gdybym ich nie roztargał zaczepiając o gwoździe na budowie to spokojnie można byłoby w nich biegać do dnia dzisiejszego. Sam system DMX chyba jest stosowany we wszystkich butach biegowych Reeboka, choć myślę, że powinni wymyślić inne nazwy, bo stopień amortyzacji w tanich marketowych butach nijak ma się np do tego w serii Premier.
W Veronach pękło mi 600km http://swiderek.eu/2009/12/07/reebok-pr ... -kfs-test/ Jak widać buty wyglądają niemal jak nowe. Jedynie prawa pięta dość mocno mi się wytarła, ale to nie wina butów, a mojej techniki (lub jej braku) biegania i zapewne tego, że ten model jest przeznaczony dla dużo lżejszych biegaczy. Od nowego roku będę starał się to zmienić.
lumbago

Nieprzeczytany post

ArturS pisze:
constantius pisze:Reebock DMX to najtańszy system amortyzacji w butach tej marki. Wystepuje we wszystkich najtańszych modelach takich co są już za 100 zł
Proszę, nie pisz takich pierdoł. Nawet w najtańszych reebokach (dałem ze 100-150zł w GoSport) zrobiłem ponad 600km i gdybym ich nie roztargał zaczepiając o gwoździe na budowie to spokojnie można byłoby w nich biegać do dnia dzisiejszego. Sam system DMX chyba jest stosowany we wszystkich butach biegowych Reeboka, choć myślę, że powinni wymyślić inne nazwy, bo stopień amortyzacji w tanich marketowych butach nijak ma się np do tego w serii Premier.
W Veronach pękło mi 600km http://swiderek.eu/2009/12/07/reebok-pr ... -kfs-test/ Jak widać buty wyglądają niemal jak nowe. Jedynie prawa pięta dość mocno mi się wytarła, ale to nie wina butów, a mojej techniki (lub jej braku) biegania i zapewne tego, że ten model jest przeznaczony dla dużo lżejszych biegaczy. Od nowego roku będę starał się to zmienić.

Nooooooo trzymają Ci się te Verony trzymają. Kiedyś słyszałem od fana Reeboka ,że system Hexride czy jakoś tak jest lepszy od Gel'u Asicsowego - w to akurat nie wierzę ale pokazuje, że Reebok robi całkiem fajne buty.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ