Buty do biegania w zimę
-
- Rozgrzewający Się
Ktoś jeszcze podzieli się jakimiś propozycjami?
Chętnie przeczytałbym opinie od użytkowników danego obuwia.
Wczoraj miałem zdjęcie szwów, teraz około 2 tygodni lekkich ćwiczeń (rozciąganie i siłownia), a potem chciałbym już wrócić do biegania, dlatego szukam już odpowiedniego obuwia.
Wczoraj miałem zdjęcie szwów, teraz około 2 tygodni lekkich ćwiczeń (rozciąganie i siłownia), a potem chciałbym już wrócić do biegania, dlatego szukam już odpowiedniego obuwia.
- hitaczi
- Dyskutant
Ja bym Ci polecił Adidasa Supernova RIOT w wersji na bogato (540zł) albo Reebok Premier TR w wersji zdroworosądkowejrav1986 pisze:Ktoś jeszcze podzieli się jakimiś propozycjami?

Małymi krokami do celu...
www.pajacyk.pl ---> klikam raz dziennie
www.pajacyk.pl ---> klikam raz dziennie
- adamo110
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Jak myślicie te buty nadają się do biegania w zime nike zoom red rocks??? http://www.135sport.pl/do/item/34532600 ... =345326001
I nie będą przemakać za szybko ???
I nie będą przemakać za szybko ???
-
- Rozgrzewający Się
ja mam reeboka smoothfit selectride II i muszę przyznać, że nie żałuję wyboru, wygodne, mają dwie opcje Run i Train zdecydowanie ułatwiające życie biegacza, na siłowni też się super sprawdzają
piorun
- fotman
- Zaprawiony W Bojach
Kupiłem adizero xt ale jeszcze w nich nie śmigałem. Po domu chodzi się w nich przyjemnie.adamo110 pisze:A tak w ogole to które buty byście wybrali adidas adizero xt czy te nike wyżej podane do trialu i by sie nadawały na zimę ???? ;P

Te Nike z linku powyżej też wyglądają przyjemmnie ale nie są to buty niskoprofilowe.
Jedne i drugie nie są chyba zbyt dobrze zabezpieczone przed przemoknięciem. Mi to jednak nie przeszkadza. W niedzielę rano biegałem w deszczu i błocie po lesie w tych butkach i było git. Ale dla mnie buty zabezpieczone przed wodą bardziej pasują na spacery (ewentualnie do truchtania) a nie do biegania gdy człowiek się porządnie męczy i poci.