Dobry pulsometr?

Awatar użytkownika
cichy70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Tomek Michałowski pisze:Cichy , widzę żeś Ty specem jest , 625sx to była maszyna, 3 razy do niego podchodziłem bo Marek Jaroszewski z Piły mi go mocno rekomedował ale w końcu dałem pas bo za słabo biegam :hej:

ale dla kolegi wrzucę na wszelki słuczaj
http://polar.sportkonsulting.pl/go/ac/5 ... isport.htm
ech Tomuś -to kolejny "kultowy' gadżet-rok wydania chyba 2005 -wykonanie rewelacja-nowość w postaci foot poda -do biegania, pływania i na rower (współpraca z czujnikami )-idealnie działający i do tego -ładny :)
PKO
mnich
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

No to mam o czym myśleć. Na razie skłaniam się na 305. Niestety nie mogę przymierzyć żadnego z tych zegarków bo w moim mieście nikt tego nie sprzedaje... Bawiłem się tylko Polarem RS200sd i wydał się nawet ok.
Piszecie że Garmin FR 305 nie gubi za bardzo sygnału w lesie lub między budynkami. Też mam ten sam moduł SirfStar III (tak się chyba nazywa) w samochodowym. I często zdarza mu się gubić sygnał. Może to wina samego urządzenia (przeżyło wypadek samochodowy).
Poczekam jeszcze miesiąc na tego nowego.
Przed maratonem Warszawskim będą sprzedawać takie zabawki? Tylko, że do maratonu jeszcze 4 miechy, nie wiem czy obecny tyle wytrzyma...
Awatar użytkownika
pozzie
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Nieprzeczytany post

ja z garminem nie mam niestety doswiadczenia. ale co do sirfIII to uzywam programu run.gps na swojej komorce z sirfIII wlasnie i ostatnio sprawdzalem na interrun w krakowie. Prawie cala trasa na mocno zadrzewionych plantach. I spisal sie bardzo dobrze. wykres zaklocen podczas pomiaru praktycznie w okolicach zera ,poza dwoma momentami - przebiegania pod mostem.

wiec ten sirfIII faktycznie daje rade. z tym ze nie wiem i nie potrafie powiedziec jak w garminach.

pozdrawiam
Forest Gump
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ja mam polara rs400sd i nie narzekam bo tam gdzie mieszkam to jest w przecenie za 50Euro :hej: z normalnej ceny 385, tak więc się opłaca.

Co do sprzętu to pomiar odległości jest ok, trzeba tylko skalibrować na początku, faktycznie jest też tak że różne buty to różny pomiar odległości, ale nie przesadzajcie, da się z tym żyć.

samemu można wymieniać baterię bez żadnych problemów

Brak GPSa, no cóż z GPS wszędzie nie pobiegasz, a z dynamometrem tak.

Jak dla mnie wystarczy, szczególnie że jest teraz za półdarmo.
RUN FOREST RUN!!!
Awatar użytkownika
cichy70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Forest Gump pisze:ja mam polara rs400sd i nie narzekam bo tam gdzie mieszkam to jest w przecenie za 50Euro :hej: z normalnej ceny 385, tak więc się opłaca.
za 50 EUR to nawet nie ma o czym mówić :)
rewelacyjny sprzęt w tej cenie !!!!
jacek_f
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Forest Gump pisze:ja mam polara rs400sd i nie narzekam bo tam gdzie mieszkam to jest w przecenie za 50Euro :hej: z normalnej ceny 385, tak więc się opłaca.
50 euro?!?!?
Poproszę o linka :-)
[url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=13698]Trochę o mnie[/url]
Forest Gump
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

to nie jest ze sklepu internetowego, tylko ze zwykłego sportowego o nazwie
Lifestyle Sports, mają chyba stronke w necie też, ja znalazłem ten sprzęt w moim mieście na przecenie, były też min.

okulary nike z 99euro na 20
pulsometry polar rs200 z bodajże 270euro na 40
rs400 z 380 euro na 50
było też coś z garmina ale nie pamiętam

jak ktoś by naprawde chciał to moge podejść i zobaczyć czy jeszcze jest, kupić za swoją kase i odsprzedać cena ta sama +koszt przesyłki oczywiście
dla chętnych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Trzeba sobie pomagać
:oczko:
RUN FOREST RUN!!!
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ