Nowy Garmin nadchodzi??
No coz, takze ostrze sobie na niego pazurki. Jak wnosze, to najlepsze urzadzenie na rynku, ktore ma dosc niezawodnie dzialajacy GPS i nie najgorszy software. I jeszcze mam nadzieje, ze jak poprzednik 'umie czytac' logi z suunto. Nie mam wiecej marzen ;)
- PiotrekMarysin
- Zaprawiony W Bojach
Ale ani poprzednik, ani on nie umieją czytać logów Suunto!airda pisze:... I jeszcze mam nadzieje, ze jak poprzednik 'umie czytac' logi z suunto. Nie mam wiecej marzen
Potrafi to najlepszy dzienniczek treningowy dla PC, czyli program SportTracks.
Jest to darmowy program do ściągnięcia z internetu, który potrafi czytać wszystkie formaty danych o jakich kiedykolwiek słyszałem plus jeszcze parę innych...

[url=http://team.entre.pl]ENTRE.PL TEAM[/url]
Dzieki Piotrze, o to oczywiscie mi chodzilo, bo jak rozumiem oznacza to, iz w jednym programie moge miec logi z suunto i garmina?PiotrekMarysin pisze:Potrafi to najlepszy dzienniczek treningowy dla PC, czyli program SportTracks.
- PiotrekMarysin
- Zaprawiony W Bojach
Dokładnie tak.airda pisze:Dzieki Piotrze, o to oczywiscie mi chodzilo, bo jak rozumiem oznacza to, iz w jednym programie moge miec logi z suunto i garmina?PiotrekMarysin pisze:Potrafi to najlepszy dzienniczek treningowy dla PC, czyli program SportTracks.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Wczoraj mieli balck out w garmin connect ze zmian wnioskuję że 310XT tuż tuż...
May 2009
*
Support for all Garmin Fitness Devices
New Fitness Devices
Forerunner 310XT
Forerunner 405CX
FR60
Michał
10km 58'03'' - 2009-10-04 -> 52'01'' - 2009-11-11
Teraz dopiero się zacznie...
10km 58'03'' - 2009-10-04 -> 52'01'' - 2009-11-11
Teraz dopiero się zacznie...
- PiotrekMarysin
- Zaprawiony W Bojach
Już są wycenione w Polskim necie, np tutaj.
Ale jeszcze kupić nie można bo nie ma w magazynie. Podobno od 1 lipca.
Ale jeszcze kupić nie można bo nie ma w magazynie. Podobno od 1 lipca.
Z tym sporttrackiem i suunto nie jest tak latwo. Oryginalny ST nie czyta sunntowych danych z rozszerzeniem *.ste, trzeba doinstalowac odpowiedni plugin. Dopiero wowczas wszystko dziala.
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
airda - jest tak jak mówisz, ale cały, że się tak wyrażę, urok spotrtracka ,polega na tym, że instalujemy tylko te wtyczki, które są nam potrzebne 

komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
Cichy, wszystko to prawda, ale jednak dla garmina nie trzeba instalowac wtyczek ;)
Mam takze pytanie co do ograniczen ST - wszystkie dane z logow odczytuje, czy z jakimis ma problem? Rozumiem, ze nie bedzie 'rozumial' EPOC czy innych specyficznych dla suunto, ale z reszta nie ma problemow? Pytam oczywiscie o doswiadczenia ze wspolpracy z garminem, bo z tego co wiem, jestem jedynym szczesliwcem z T6 na tym forum ;)
Mam takze pytanie co do ograniczen ST - wszystkie dane z logow odczytuje, czy z jakimis ma problem? Rozumiem, ze nie bedzie 'rozumial' EPOC czy innych specyficznych dla suunto, ale z reszta nie ma problemow? Pytam oczywiscie o doswiadczenia ze wspolpracy z garminem, bo z tego co wiem, jestem jedynym szczesliwcem z T6 na tym forum ;)
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
z garmina bierze wszystko 
airda -zawsze wszystkim polecam stronę
www.sporttracks.pl
i forum tajmże-na wszystkie pytania -no może oprócz tych egzystencjonalnych-znajdziemy odpowiedzi

www.sporttracks.pl
i forum tajmże-na wszystkie pytania -no może oprócz tych egzystencjonalnych-znajdziemy odpowiedzi

Ostatnio zmieniony 21 cze 2009, 22:45 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Ha! Ale link... w sensie, ze strona sie nie otwiera :(cichy70 pisze:z garmina bierze wszystko :)
www.spotrtracks.pl
Wczesniej przegladalam forum na oryginalnej stronie, ale nie jest to skarbnica wiedzy ;)
A garmin w planach, w najblizszych planach :)
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
Upss
już poprawiłem .

- sredniak
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ładny ten nowy Garmin ale jak zwykle duży
405 była juz jakaś taka zgrabniejsza. Biegałem w 305 i muszę powiedzieć że pomimo że nie jest ciężki to wymiary trochę za duże. No ale cóż przynajmniej nie trzeba nic do buta przysczepiać czy na ramię wszystko w jednym urządzeniu. Myślę ze to główna zaleta Garminów. Za Polara z GPS ( w dodatku przyczepianego na ramię) trzeba zapłacić ok 1800zł.

run your way
www.sklepbiegacza.pl - polecam
www.sklepbiegacza.pl - polecam
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
bardzo proszę -jakbyś przez przypadek nie zauważyła, to donoszę ,że 11 czerwca, nowa wersja wtyczki do T6 się ukazałaairda pisze:Slicznie dziekuje