Które Mizuno?
- serek
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam!
Udało mi się sprowadzić z USA jak dolar kosztował mało. Przykładowo creation kosztowały mnie (nie denerwuj się
- 210 pln...Ridery tez sciągałem. Jak masz kogoś w USA to polecam. Rider 11 są teraz po 60 $.
Pozdrawiam
Udało mi się sprowadzić z USA jak dolar kosztował mało. Przykładowo creation kosztowały mnie (nie denerwuj się

Pozdrawiam
Serek
-
- Rozgrzewający Się
No właśnie dolek drogi a i usa nie ma nikogo...ale u naszych południowych sąsiadów sąserek pisze:Witam!
Udało mi się sprowadzić z USA jak dolar kosztował mało. Przykładowo creation kosztowały mnie (nie denerwuj się- 210 pln...Ridery tez sciągałem. Jak masz kogoś w USA to polecam. Rider 11 są teraz po 60 $.
Pozdrawiam

-
- Rozgrzewający Się
wielkie dzięki za wszystkie odpowiedzi 
zdecydowałem się - biorę Ridery 11
MoNtY
Tu też http://sklep.sport-studio.pl/index.php? ... =1&id=1609 masz ridery 11, może znajdziesz swój rozmiar. To sklep wiec cena trochę wyższa niż na allegro.
Pozdrawiam

zdecydowałem się - biorę Ridery 11
MoNtY
Tu też http://sklep.sport-studio.pl/index.php? ... =1&id=1609 masz ridery 11, może znajdziesz swój rozmiar. To sklep wiec cena trochę wyższa niż na allegro.
Pozdrawiam
- zeli
- Zaprawiony W Bojach
ja mam Ridery 11, kupione w sklepie Sport-Studio. jestem z nich bardzo zadowolony, dopiero trzy tygodnie biegam, ale żadnych obtarć czy ocisków ( oczywiście wcześniej dwa tygodnie w nich chodziłem, zanim zacząłem biegać. zawsze tak robię z nowymi butami).MoNtY pisze:Zeli możesz napisać coś więcej, czeka mnie wymiana butów, obecnie pomykam w NW 692 to chyba model z 2006 cushioning, przegladając fora, sklepy i takie tam napaliłem się na te rideryzeli pisze:a może Mizuno Wave Rider. biegam w nich od trzech tygodni i jestem zadowolony.......a-ha które masz 11 czy 12???
wcześniej biegałem w Asics Nimbus IX - były rewelacyjne, mimo to spróbowałem zmiany i na razie nie żałuję.
kiedy nie daję rady mówię sobie trzeba byc twardym