Wyprzedaż butow biegowych 2008 - Decathlon Targówek

Awatar użytkownika
Jog
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Tomek Michałowski pisze:w Gdańsku będzie w tym roku
Człowieku, nie wiesz jak mi poprawiłeś nastrój :hej: Super!!!
PKO
dgim
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

witam szanowne grono, chcialbym do mojej aktywnosci typu rower, wypady gorskie, dodac bieganie, glownie miejskie, stad potrzeba zakupu odpowiedniego obuwia. ostatni moj dluzszy bieg zakonczyl sie neimilo, gdyz biegalem w starych nike'ach, modelu nie nadajacym sie w zasadzie do biegania, stopa bolala mnie tydzien po tymze biegu, stad obiecalem sobie, zadnych biegow, dopoki nie kupie sobie porzadnego obuwia.
chwila ta nadeszla, stad prosba o porade. jako, iz beda to moje pierwsze buty stricte do biegania, nie chce za duzo wydawac, kolejna para, w przyszlosci bedzie juz wsparta wlasnym doswiadczeniem, moze wiekszymi wymaganiami, poki co...

mam w zasadzie 3 modele:

- Asics 1130
- Asics 2130
- Nike Pegasus

stopa raczej neutralna wg tego super precyzyjnego testu wodnego ;) na pronujaca zdecydowanie mi to nie wyglada

jako, iz sa aktualnie obnizki, tym bardziej chce teraz zakupic to co wyzej, pytanie co ?

Nike Pegasus, ponoc legenda od dekad, za to czytalem kiedys wywiad z wlascicielem sklepu studio-sport.pl ktory to w ogole nie ma w swej ofercie nike'a, i nie najlepsze opinie mial o tej marce jezeli chodzi o bieg, czego raczej wiekszosc z Was pewnie nie potwierdzi

reasumujac, co do 250zl +/- niewielki niuans, byscie polecili jako 1 buty stricte do biegania ? nawieszchnia, na pewno nie bedzie jedna, raczej mieszanka betonu z lasem

pytanie rowniez do bam'a czy powyzsze modele sa jeszcze w Decathlonie w rozmiarach 42-43
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

no jak jesteś "neutralny" to tylko Pegasus
2130, 1130 to sa buty dla biegacza z tendencją do pronacji
dziwisz się ,że koleś ze studio sport nie polecał Nike , bo go nie ma w ofercie , ja mam Pegasusa z 2001 roku i do dziś w nim biegam , niewiarygodna trwałość
Tomek
dgim
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

niby neutral, ale po tescie wodnym nie jestem w stanie stwierdzic czy to jest 100% neutral czy moze lekko pronujaca.
co do tego nike'a, dziwna sprawa, iz w ogole nie ma tej firmy, tym bardziej, ze w zasadzie nie potrafil za mocnego argumentu dac w tej kwestii...
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

nie mi oceniać Rysia ;-) ma swoje zalety i wady
co do testu wodnego, Wysek ostatnio wklejał fotkę ścierania podeszw , w ten sposób możesz określić również swój typ kroku , to było w jakimś poście na sprzęcie , jak chcesz ja to mam to Ci mogę na priv wysłać
Tomek
dgim
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

chetnie, poprosze jak mozesz

swoja droga, nie moge znalezc na stronie informacji nt znizki w studio sport dla uzytkownikow bieganie.pl, czy owa znizka jest aktualna jeszcze ? jezeli tak, to jaka wysokosc ?
bam
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam, pegasusy i 2130 z poprzedniego roku oczywiście mamy jeszcze w pełnej rozmiarówce, ale jak wiadomo wyprzedaże już się skończyły i czas rozdawania butów za pół darmo się skończył. Kto nie kupił ten gapa. Obecne ceny nie są już mega niskie, ale jednak w dalszym ciągu bardzo atrakcyjne.
Zapraszam
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tomek
dgim
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

uuu to slabo, a mozesz bam powiedziec w jakiej cenie w takim razie sa pegasusy i 1130/2130 aktualnie ? koszmarna odleglosc mam na targowek

przymierzylem dzis 1130, 2130, Pegasusy i Vomero 3, i wiem jedno, chce Vomero... kapitalna pianka, od razu po wlozeniu buta czuc, ze to wlasnie jest ten model, niestety 430zl za wersje tegoroczna nie dam, a z poprzedniego roku nie widze nigdzie... i klops

moze jeszcze bym wzial pod uwage Adidasa AdiStar Cushion, bardzo chwalonym, tu jest o tyle lepiej, ze sa jeszcze modele z 2008r, poradzi ktos ?
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ