Brooks

bleez
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39:38
Życiówka w maratonie: 3:25:27

Nieprzeczytany post

Tomek Michałowski pisze: powiedz ,że taka cena jest w Wawie to Ci sprzedadzą za 19,99, jak nie to zainterweniuję :hejhej:
Prawda jest taka, że sprzedadzą jak będą chcieli. Tomku to samo mi napisałeś parę tygodni temu, a chodziło o różnicę cen obuwia pomiędzy Wawą a Gliwicami. Prawdę mówiąc obsługę w Gliwicach niewiele obchodziły ceny z innych sklepów u nich po prostu promocji na nie nie było. Tym razem napisałeś, że bedziesz interweniował więc trzymamy Cię za słowo :hejhej:
PKO
Awatar użytkownika
soprano99
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

ja tam czekam na wielkie otwarcie decathlon plaza w Krakowie. Moze zrobią jakąś promocję. trzeba już o zimie myśleć, ubranko jakieś, butki i w ogóle. A tak na marginesie, to sito rekrutacyjne w decathlonie ma wyjątkowo drobne oczka...
D.Z.
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Nieprzeczytany post

lautern pisze:Witam,
podaję ceny obuwia firmy Brooks w sklepie "Świat Biegacza" w Poznaniu:
-Adrenaline GTS 8: 389,99
-Switch: 319,99
-Infiniti: 449,99
-Defyance: 339,99
-Burn 3: 250,00
-Radius 7: 299,99
-Glycerin 6: 399,99
Pozdrawiam!
To w jakiej cenie w Polsce jest najwyzszy model, czyli Trance™ 8???
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

soprano99 pisze:ja tam czekam na wielkie otwarcie decathlon plaza w Krakowie. Moze zrobią jakąś promocję. trzeba już o zimie myśleć, ubranko jakieś, butki i w ogóle. A tak na marginesie, to sito rekrutacyjne w decathlonie ma wyjątkowo drobne oczka...
Kraków Plaza będzie otwarty 19 września , możesz liczyć na
adidas allegory 129
mizuno wave meteor 229
reebok dmx blaze nie pamiętam po ile

+ dużo , dużo ciuchów
Tomek
Awatar użytkownika
soprano99
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tomku, na ciuchy mozna liczyć na jakieś promocje??? No i mam nadzieję że wybór będzie... Już nie moge się doczekać
Awatar użytkownika
Grozza
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:44:05
Życiówka w maratonie: 03:45:45

Nieprzeczytany post

soprano99 pisze:A tak na marginesie, to sito rekrutacyjne w decathlonie ma wyjątkowo drobne oczka...
Możesz zdradzić więcej szczegółów na ten temat ?

@Tomek Michałowski - a wiadomo coś może o jakiś fajnych promocjach w otwartym 3 dni temu Decathlonie w Opolu ?
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

soprano99 pisze:Tomku, na ciuchy mozna liczyć na jakieś promocje??? No i mam nadzieję że wybór będzie... Już nie moge się doczekać
odzież będzie w regularnych cenach ponieważ całość oferty składa się z ciuchów KALENJI z kolekcji jesień/zima 2008/9 , ale jak to bywa pewnie zjadą jakieś końcówki serii i tu możesz liczyć na jakieś specjalne okazje ,ale dopóki nie przyjedzie to trudno mi coś powiedzieć , zależy co Cię szczególnie interesuje
Tomek
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Grozza pisze:
soprano99 pisze:A tak na marginesie, to sito rekrutacyjne w decathlonie ma wyjątkowo drobne oczka...
Możesz zdradzić więcej szczegółów na ten temat ?

@Tomek Michałowski - a wiadomo coś może o jakiś fajnych promocjach w otwartym 3 dni temu Decathlonie w Opolu ?
a propos tych drobnych oczek :) to nie wiem na jakie stanowisko aplikowałeś ale jak chcesz to wyślij mi proszę swoje Cv+ list a ja je przekażę bezpośrednio dyrektorowi sklepu

co do OPOLA , to tak jak pisałem są Adidasy Allegory za 129 pln i Mizuno Wave Meteor za 229 pln
Tomek
Awatar użytkownika
soprano99
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

na stronie marki kalenji zauwazyłem, że już są kalenji 5000, kiedy są spodziewane w Polsce i jakie recenzje do tej pory zebrały. Z tego co słyszałem to mają być taki kayano ale kalenji
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

poczekaj trochę , pod koniec miesiąca przyjeżdża ekipa Kalenji do Polski co testowała laboratoryjnie i w terenie te buty , wtedy coś o nich napiszę
co do dostępności tych butów to można je zamawiać indywidualnie w Decathlonie
pozdrawiam
Tomek
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

poczekaj trochę , pod koniec miesiąca przyjeżdża ekipa Kalenji do Polski co testowała laboratoryjnie i w terenie te buty , wtedy coś o nich napiszę
co do dostępności tych butów to można je zamawiać indywidualnie w Decathlonie, z tego co wiem to inżynierzy od produktu i designerzy mówią w samych superlatywach ale dla mnie liczy się opinia "zwykłego " biegacza
pozdrawiam
Tomek
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

soprano99 pisze:na stronie marki kalenji zauwazyłem, że już są kalenji 5000, kiedy są spodziewane w Polsce i jakie recenzje do tej pory zebrały. Z tego co słyszałem to mają być taki kayano ale kalenji
http://www.kalenji-running.com/FR/kiprun-5000-43506129/
http://poczta.onet.pl/zalacznik.html?a= ... 524689&s=2

but przeszedł testy na dystansie 1151 km, wrażenia są b.pozytywne
amortyzacja 3 generacji CS- buty rozpraszają przenoszony impakt na układ kostno-stawowy pionowo i poziomo więc mniej urazów, dodatkowa amortyzacja z przodu , ten model ma być odpowiedzią na Kayano i Mizuno Wave Creation , but ma również mostek stabilizująco-podtrzymujący oraz podeszwę bipron o podwójnej gęstości ,która redukuje pronację , waga 385 gr
Tomek
Robert1968
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Pytanie do Tomka:
A kiedy Decathlon uruchomi sklep w Poznaniu. Widziałem ogłoszenia, że poszukują kierownika sklepu...
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

sklep w Poznaniu będzie otwarty w grudniu
Tomek
WiewiorNH
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Tomek Michałowski pisze:Kraków Plaza będzie otwarty 19 września
Skąd taka informacja?? Ja byłem na początku września na stronie Decathlonu i pisało że otwarcie sklepu jest 17 w środę. Teraz pisze na niej że koniec września.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ