Jakie buty?

wilk_76
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Tomek Michałowski pisze:na bieganiu.pl znajdziesz test wodny, on Ci odpowie na pytanie jaką masz stopę , jeśli jesteś jak 85% społeczeństwa pronatorem to asics 2130 są bueno :)
dzisiaj patrzylem w karstad sport i to faktycznie sa asicsy 2130 ale nie mialem czasu zeby jeszcze raz przymiezyc obydwa buty i troche w nich polazic a po tescie wodnym wynika ze mam pronacje pomiedzy lekka a srednia
PKO
wilk_76
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Tomek Michałowski pisze:na bieganiu.pl znajdziesz test wodny, on Ci odpowie na pytanie jaką masz stopę , jeśli jesteś jak 85% społeczeństwa pronatorem to asics 2130 są bueno :)
Dzieki za porade w doborze butow chociaz w pierwszym dniu troche sie zdolowalem bo mnie lekko pobolewaly stopy ale dzisiaj juz jest ok!naprawde buciki godne polecenia!p.s. dla wszystkich poczatkujacych ktorzy to czytaja:na wszystkim oszczedzajcie ale nie na butach!ja rok temu przez zle obuwie tak sobie zalatwilem kostki ze 2 tygodnie nie moglem chodzic zoszczedzicie kilka zloty a uszczerbek bedzie na zdrowiu i kase wydacie na lekarza tak jak ja!
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ