Promocja na buty biegowe w Decathlonie.

y353
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam nie będę zakładał nowego tematu bo chodzi o wybór butów jestem zielony w tym temacie biegam od stycznia 4 czasem 5 razy w tygodniu po 3 do 6 km za każdym razem i odkryłem że but ma duże znaczenie dla biegu. Postanowiłem wymienić buty i teraz pytanie jakie?? Waże 97kg przy wzroście 195cm i nogi mam w X (nie wiem jak to nazwać) płasko-stopia nie mam jak ma to jakieś znaczenie. Biegam w mieście więc tylko po chodniku. Najchetniej jakbyście mogli coś polecić z kolekcji nike+ ale nie tylko nastawiam się na nike. Co do ceny do 300zł ale jak wydam 200zł to bede bardziej zadowolony ;-) Aha i jeszcze pytanko co to jest "stopa neutralna"??
P.S Wiem że takie rzeczy tylko w erze ale z góry dzięki za pomoc bo jestem zielony w temacie butów do biegnia
PKO
dziob.p
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

ten artykul wiele Ci wyjasni i napewno pomoze
http://bieganie.pl/index.php?show=1&cat=20&id=367
Awatar użytkownika
soprano99
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

wreszcie... wczoraj odwiedzilem Decathlon w Krakowie. Wybór duży, doradców zero!!! Pojawiła sie pani mająca mgliste pojęcie o butach, grzecznie wytłumaczyła ze pracownik działu gdzieś przepadł. Szukałem bucików na 100kg neutrala, poleciała Kalenji Kiprun 1000, uloteczke przeczytałem - rzeczywiście dla każdej wagi. No i kupiłem. 200zł to jeszcze mogłem ścierpieć
na początek mojej przygody z bieganiem...
dziob.p
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

w krakowskim decathlonie pomocy w doborze butow sie nie spodziewalem bo gdy poprosilem o pomoc nagle zza regaly wylonil sie moj kolega z roku ktory tam pracuje a wiedze o butach ma... z ulotki
yacool napisał(a):
"Wojtek, a chińskie trampki z lat '80 pamiętasz? Z takim gumowatym kółkiem na kostce i dwoma wywietrznikami pod łukiem stopy. Przy dobrym zrywie to albo schodziła skóra z nogi albo odrywała się podeszwa od cholewy"
Awatar użytkownika
soprano99
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ech, zycie. Mam nadzieję tylko, że te buciki mnie wytrzymają... Bo niue powiem, nienajgorzej sie w nich truchta...
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ