Heniek pisze:Chciałbym wszystkich przeprosić za temat, który zacząłem. Miałem nadzieję, że od biegaczy dowiem się czegoś o tym "patencie" , w końcu oddech jest dla was ważny i chyba jakoś nad nim pracujecie. Ja ze swej strony mogę doradzać w doborze płetw treningowych, łopatek i okularków do pływania...
Nie chcałem zakładać kontrowersyjnego tematu, który doprowadzi do szukania błędów interpunkcyjnych i ortograficznych ....aż strach cokolwiek pisać
to tak dla zartu ale po co na forum o bieganiu dordztwo o płetwach. chcoaz moze warto spróbować pobiegać w płetwachmoze być ciekawie:P co do pana "winner" (od razy ze mistrzu) spokojnie (panie) nie ma sie co ciskać a to nie ejst zaśśśśmiecanie forum tylo wyrazanie opinii i TY jesteś pierwsza osobą któa zwraca mi uwagę na forum ze mam literówki itp. moze jakaś melisa albo coś. Co do Heńka po co Ci to skoro pływałeś? Mysle ze jesli masz kilka lat pływnai za soba jest to zbedne dla Ciebie. dlatego mam podstawy o reklame. A nasz Nowy zwycięzca niech nei krzyczy odrazu na "wsystkih bo mi sje bojjmy i tladeko popelnamy plenty" :D