to poprawi wydolność !?!

Browser
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Heniek pisze:Chciałbym wszystkich przeprosić za temat, który zacząłem. Miałem nadzieję, że od biegaczy dowiem się czegoś o tym "patencie" , w końcu oddech jest dla was ważny i chyba jakoś nad nim pracujecie. Ja ze swej strony mogę doradzać w doborze płetw treningowych, łopatek i okularków do pływania...
Nie chcałem zakładać kontrowersyjnego tematu, który doprowadzi do szukania błędów interpunkcyjnych i ortograficznych ....aż strach cokolwiek pisać
:echech:

to tak dla zartu ale po co na forum o bieganiu dordztwo o płetwach. chcoaz moze warto spróbować pobiegać w płetwachmoze być ciekawie:P co do pana "winner" (od razy ze mistrzu) spokojnie (panie) nie ma sie co ciskać a to nie ejst zaśśśśmiecanie forum tylo wyrazanie opinii i TY jesteś pierwsza osobą któa zwraca mi uwagę na forum ze mam literówki itp. moze jakaś melisa albo coś. Co do Heńka po co Ci to skoro pływałeś? Mysle ze jesli masz kilka lat pływnai za soba jest to zbedne dla Ciebie. dlatego mam podstawy o reklame. A nasz Nowy zwycięzca niech nei krzyczy odrazu na "wsystkih bo mi sje bojjmy i tladeko popelnamy plenty" :D
gg 3305061
PKO
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Browser, pichotnik, Wojtek.

Jedyny Jog się zorientował, że Heniek i Winner to jedna i ta sama osoba robiąca sobie zwykłą reklamę jakiegoś patentu który próbuje opchnąć na allegro.
Żenujące są te rozmowy nibyheńka z nibywinnerem :(

Skasuję ten watek później ale chcę, żebyście mogli przeczytać ta wiadomość.
Browser
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ja przeczytałem. GREJT :D
gg 3305061
Awatar użytkownika
wojtek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 30:59
Życiówka w maratonie: 2:18
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Zorientowalem sie ze chodzi o cos innego niz tylko reklama produktu , bo mnozac byty , podbija sie temacik .
Cena popularnosci . Bedzie jeszcze ... popularniej
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki

Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37

Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
Awatar użytkownika
Jog
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

FREDZIO pisze:Browser, pichotnik, Wojtek.

Jedyny Jog się zorientował, że Heniek i Winner to jedna i ta sama osoba robiąca sobie zwykłą reklamę jakiegoś patentu który próbuje opchnąć na allegro.
Żenujące są te rozmowy nibyheńka z nibywinnerem :(

Skasuję ten watek później ale chcę, żebyście mogli przeczytać ta wiadomość.
Witam ponownie.
Już nie odzywałem się wczoraj, bo wszyscy na mnie naskoczyli. FREDZIO, jesteś administratorem. Wiesz z jakiego IP jacy użytkownicy się łączą. Skoro potwierdzasz, że Heniek, Winner i prawdopodobnie Lukasz1333 z allegro.pl (tego IP już admin nie sprawdzi) to jedna i ta sama osoba, to widać tak jest. Nie piszę tego, żeby usłyszeć gratulacje. Nic z tych rzeczy. Bardzo Cię jednak proszę, nie kasuj tego wątku od razu. Dla przestrogi tym, którzy w ten sposób chcą wykorzystać forum, pozostaw go przez chwilę.

P.S. A swoją drogą należą mi się przeprosiny od Heńka i Winnera w jednej osobie.

Pozdrawiam, dzięki FREDZIO.
winner
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Przykro mi ale mylisz sie ... no comments

Jak to jest , ze jedni probuja pomoc , a inni pisza nie wiadomo o czym i sa z tego dumni ?

PS.

W dalszym ciagu czekam na zwrocenie mi uwagi na priv przez Ciebie Jog jakie popelniam bledy ortograficzne ... moze choc w tym jednym okarzesz sie pomocny :)
winner
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Przepraszam , ale nie krzycze ... a poplenianie bledow zdarza sie kazdemu

Skoro jestem pierwsza osoba , ktora zwraca uwage na bledy na tym forum , to chyba rzeczywiscie nie mam tu czego szukac ...
New Balance but biegowy
Zablokowany