Buty do biegania po lesie 78kg 180cm wzrostu Do 200zł

Dark3r
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 42:04
Życiówka w maratonie: 04:09:36

Nieprzeczytany post

Aż dziwne, gościu daje gwarancje na rok, te sprawy i podróbka... hmmm...

Napisałem do gościa maila, zobaczymy.
PKO
Dark3r
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

No nie odpisał... Miałem się wybrać w sobotę do J. Gardenera do Warszawy, ale w porę się zorientowałem, przeczytałem na stronie, że nie czynne jest w sobotę.
macio0405
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Myślę że śmiało możesz spróbować kupić buty New Balance. Ja biegałem długi okres czasu w butach New Balance 471 które są przeznaczone na naturalne trasy (las. drogi polne itp.) i byłem z nich bardzo zadowolony. W sklepie są już nastepne modele np. niedawno widziałem 472 za 130 zł. Ale jeśli będziesz kupował i są to Twoje pierwsze buty to wybierz się do sklepu tam sprzedawca Ci doradzi i wybierze odpowiednie dla Ciebie, dla Twojej stopy i w Twoim zasięgu cenowym.
Pozdrawiam.
Dark3r
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Byłem we wtorek u Jacka Gardenera, kupiłem buty Saucony Grid Excursion TR2
Sklep super, profesjonalne doradztwo, miła atmosfera, jak po buty to tylko na Goszczyńskiego 15:D

Od razu tego dnia sobie pobiegałem 6km po utwardzonej ścieżce takiej większość, po asfalcie trochę ze 200m, po piachu takim mokrym lekko ubitym też ze 200m i po ścieżce leśnej 300. Buty bajka, sprawdzają sie doskonale w tych warunkach, bardzo dobrze się biega i po asfalcie i po piachu takim nawet. Zachwalam tak, może dlatego, że to moje pierwsze buty do biegania, ale początkującym i wszystkim polecam je, biega się w nich jak by się miało poduszeczki pod stopami. Jeszcze będę testował te buty i napiszę więcej. W końcu dobrałem rozmiar 48:O

Jeszcze zdjęcie:
http://img149.imageshack.us/img149/5458/sauconycr9.jpg
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ