@Piechu może musisz na nowo zrobić kalibracje, kto wie czy po aktualizacji nie skasowała się kalibracja. Spróbuj jak ja dziś bez footpoda. Z tym ze dziś las był mokry, wiec kto wie czy to nie przez to było super

Tylko, że wiesz, do tej pory po żadnej aktualizacji nie musiałem kalibrować go od nowa, chyba, że aktualizacja sypała błędami i potrzebny był twardy reset. Jutro spróbuję bez FP.jedz_budyn pisze:@Piechu może musisz na nowo zrobić kalibracje, kto wie czy po aktualizacji nie skasowała się kalibracja.
MikeSpy pisze:
Edit: dzis pierwszy babol wyszedl z worka. Wieczorem 70% baterii a rano patrze i wyłączony ekran (rozladowal sie.. )
Nie wiem, czy biegasz z pasem HRM, ale dostałem ostatnio info od wsparcia Garmina, że FP i pas HRM dają tą samą funkcjonalność, więc nie wiem skąd tutaj (w tym temacie) takie parcie na tego Footpoda wszyscy mają. Też mnie to ciekawiło i wysłałem maila do garmina, czy jest sens kupować FP skoro mam HRM. Odpowiedź była "Nie, zdubluje Pan tylko funkcje które są w HRM" i tyle.jedz_budyn pisze:Ja Dziś bez footpoda test i bardzo fajnie pokazywał tempo w liściastym gdzie zawsze miał małą odchyłkę.
@Piechu może musisz na nowo zrobić kalibracje, kto wie czy po aktualizacji nie skasowała się kalibracja. Spróbuj jak ja dziś bez footpoda. Z tym ze dziś las był mokry, wiec kto wie czy to nie przez to było super
Zgadza się.Piechu pisze:Nie prawda, wskazań tempa i dystansu (zresztą HRM nie zlicza dystansu) nie dostaniesz tak dokładnych jak z FP. Kadencja też na wykresie wygląda dokładniej jeśli masz podpiętego FP.
Tam nie ma wskazania ciśnienia tylko strzałka wskazującą wzrost spadek ciśnienia. To co jest po prawej stronie strzałki to faza księżyca a dalej (2015) podejrzewam ze to zachód słońca lub wschód księżyca (poprawcie mnie co do ostatniego).bumbo pisze:Tak jako ciekawostka - nie mam wskazania ciśnienia na głównym ekranie. Nie mam takiej opcji w dodatkowych danych, jeden kolega zamieścił 2 strony temu zdjęcie z takim ekranem, nie mam takiego. Oczywiście w wersji 3.80.