Trend ciśnienia na głównym ekranie:
fascik pisze:Ja ostatnio zrobiłem test jadąc autem, blisko 9h - bez czujników, w standardowym zapisie zjadło mi jakieś 30-35% baterii.Marconi10 pisze:Witam wszystkich. Jak długo działa bateria przy włączonym tylko gps,bez żadnych innych cudaśnych ustawień??? Zastanawiam się nad Fenixem właśnie ze względu na podobno długo działającą baterię. I czy to prawda,że należy lepiej ultra biegać bez sekundowego naliczania,tylko minutowe,żeby dłużej wytrzymała???
MikeSpy pisze:Jest i FW 3.80. Oczywiście oficjalnie żadnych bugfixów. Zaraz mam krotki szybki trening. Zobaczymy.
Changes made from version 3.70 to 3.80:
Added barometer graph scale settings. Settings->Sensors->Barometer->Plot
Added barometric pressure trend line. Enable in Settings->General->Time->Time Page->Addl. Data
Added storm alerts. Enable in Settings->Sensors->Barometer->Storm Alert
Added support for Nautical Units activity setting
Improved sensor low battery messages
Tak, bateria to niewątpliwie jeden z jaśniejszych punktów tego zegarkajaroslavo pisze: Rewelacyjny wynik. Fenix 2 pod tym względem jest bezkonkurencyjny na rynku.
A przez smartphona?MikeSpy pisze:Zdążyłem 40 minutowy bieg zrobić. Poprawek na lepsze nie widać. Tempo chwilowe nadal bezużyteczne, wracam do footpoda. Nie wiem z czym to ma związek ale nie moge wgrać treningu do GC. Ani przez GE ani przez stronę. Do endo wgralem normalnie.
Edyta: widzę, że nie tylko ja mam ten problem.
To chyba na razie wstrzymam się z aktualizacją.MikeSpy pisze:Też nie działa. Chyba mają jakiś generalny problem. Chciałem też wgrać sobie workout na jutro i przez GC/GE nie udało się, a przez smartfona udało. Jak to dobrze ze F2 jest widziany jako zwykly mass storage w systemie. Nawet jak synchro automatyczne nie dziala to mozna sobie wgrac gdzie indziej i obejrzec trening :P