Monitory pracy serca
-
- Ekspert/Fizjologia
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Tak jak wcześniej napisałem jest jeszcze Pacer NV, Favor. Prawdopodobnie za kilka dni będą Vantage NV, Sport Testery i S-510.
No i cały czas do końca miesiąca jest dla tego kto da wiecej niż 5 zł Polar Favor.
Xtrainera z interfejsem już nie ma.
R.
No i cały czas do końca miesiąca jest dla tego kto da wiecej niż 5 zł Polar Favor.
Xtrainera z interfejsem już nie ma.
R.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:49
- Życiówka w maratonie: 2:59:44
Panie Ryszardzie.
Dostałem Polara Protrainera NV.
Działa. Dziękuję.
Okazało się, że polar ma opcje (Time 1, Time2, Recovery), które nie są opisane w dołączonej dokumentacji.
Zorientowałem się do czego służą dwie pierwsze, jednak nie wiem po co jest recovery?
Przeprowadziłem małe śledztwo. Ustawiam recovery na np 120 sekund. W trybie "measure" w czasie trwania biegu wciskam prawy górny przycisk i obraz na wyświetlaczu zostaje "zamrożony" oraz pojawia się mały napis "recovery". Jedyne co teraz można zrobić to wyjść z trybu measure - nie mogę dalej kontynuować pomiaru. Wciskanie innych przycisków nic nie daje. Po 120 sekundach mam sygnał dźwiękowy.
Proszę o wyjaśnienie.
Dostałem Polara Protrainera NV.
Działa. Dziękuję.
Okazało się, że polar ma opcje (Time 1, Time2, Recovery), które nie są opisane w dołączonej dokumentacji.
Zorientowałem się do czego służą dwie pierwsze, jednak nie wiem po co jest recovery?
Przeprowadziłem małe śledztwo. Ustawiam recovery na np 120 sekund. W trybie "measure" w czasie trwania biegu wciskam prawy górny przycisk i obraz na wyświetlaczu zostaje "zamrożony" oraz pojawia się mały napis "recovery". Jedyne co teraz można zrobić to wyjść z trybu measure - nie mogę dalej kontynuować pomiaru. Wciskanie innych przycisków nic nie daje. Po 120 sekundach mam sygnał dźwiękowy.
Proszę o wyjaśnienie.
[url=http://www.biegajznami.pl/GT]forum Grupy Trójmiasto[/url], [url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Strona GT[/url], [url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=13&Itemid=21]GT Challenge 2007[/url]
- Bennet
- Administrator
- Kontakt:
Funkcja Recovery działa po skończonym treningu. Na koniec treningu wciska się po prostu przycisk "Set, Start/Stop" (po lewej stronie) i naciska czerwony przycisk "Recovery" (po ustawieniu wcześniej czasu w jakim to się ma odbywać). Funkcja ta pokazuje spadek tętna w założonym czasie mierzony w uderzeniach.
Próbowałem już wcześniej wypytać o najlepsze zastosowanie tej funkcji, ale niestety nie doczekałem się odpowiedzi. Ustawiłem więc sobie czas na 60 sekund i staram się aby spadek tętna odbywał się w tych samych warunkach czyli od tętna 150ud/min na zakończenie treningu przez 60 sekund.
Próbowałem już wcześniej wypytać o najlepsze zastosowanie tej funkcji, ale niestety nie doczekałem się odpowiedzi. Ustawiłem więc sobie czas na 60 sekund i staram się aby spadek tętna odbywał się w tych samych warunkach czyli od tętna 150ud/min na zakończenie treningu przez 60 sekund.
No i co mam tu teraz napisać? ;)
-
- Zaprawiony W Bojach
Ryszard, nie wiem ile teraz oferują inni, ja daję:Quote: from Ryszard on 10:00 pm on Nov. 27, 2002
50zł po raz pierwszy

jeśli ktoś przebije poza tym forum, to daj znać, bo nie dałem ostatniego słowa.
Janusz
-
- Ekspert/Fizjologia
- Kontakt:
Na razie jesteś najlepszy. Licytacja trwa do końca miesiąca do 24.
R.
R.
-
- Zaprawiony W Bojach
tylko że już w grudniu he, he.Quote: from Burza on 12:01 am on Dec. 1, 2002
he he, moja byla punkt 12![]()
Niech roztrzygnie los

p.s. nie wiemy też czy nie oferowano bezpośrednio do Sprzedającego
(Edited by Janusz at 12:07 am on Dec. 1, 2002)
Janusz