Mnie też nogi nie bolały, ba, nawet rozbieganie po malutkie było, a niestety NIE biegłem w Boostach (co by to wtedy było dopiero!). Pobiegłem trochę wolniej niż 3:35, więc też nie demon. Raczej to kwestia wytrenowania nóżek i ew komfortowego tempa bardziej niż produktu na B!Andyql pisze:Jako adwokat diabła powiem tylko, ż e parę dni temu pobiegłem w nieobrzezanym booście Cracovia Maraton. Całkiem miło się biegło. Ok, tempo było wolniutkie, to mój debiut ( 4godz 17 min ) .Ale jedna rzecz rzuciła się zdecydowanie w oczy. Mi i przede wszystkim całej naszej grupie : po biegu chodziłem sobie zupełnie normalnie. A cała reszta poruszała się jak paralitycy. Mnie nogi nie bolały w ogóle. W trakcie maratonu , po ani na następny dzień. Ponieważ trudno raczej przypuszczać , że ten cud zawdzięczam nienagannej technice biegu, należy załozyć , że styropian to sprawił. Boost na ołtarze !!!
boost - TUNING
- robertza
- Wyga
- Życiówka na 10k: 44'22"
- Życiówka w maratonie: 3:34'25"
- we love run -
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Nadeszła wreszcie pora odlotu do ciepłych krajów.
Tuning boosta zaspokoił żądze poznawcze Doktora Zenona. Nowa pianka nie ma już przed nim żadnych tajemnic. Zanim jednak czarny ptak poleci do Addis Ababy, zagości na najbliższych zajęciach poznańskiego bbl, a potem trafi na chwilę na sesję zdjęciową do sklepu biegacza.
Etiopski kruk
O dalszych losach etiopskiego kruka będę informował na bieżąco.
Za tę piękną przygodę z materią, która tak właściwie dopiero się zaczyna, dziękuję wszystkim ludziom dobrej woli.
Tuning boosta zaspokoił żądze poznawcze Doktora Zenona. Nowa pianka nie ma już przed nim żadnych tajemnic. Zanim jednak czarny ptak poleci do Addis Ababy, zagości na najbliższych zajęciach poznańskiego bbl, a potem trafi na chwilę na sesję zdjęciową do sklepu biegacza.
Etiopski kruk
O dalszych losach etiopskiego kruka będę informował na bieżąco.
Za tę piękną przygodę z materią, która tak właściwie dopiero się zaczyna, dziękuję wszystkim ludziom dobrej woli.
Ostatnio zmieniony 09 paź 2014, 16:34 przez yacool, łącznie zmieniany 1 raz.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Bardziej wyciąć się nie da ze względu na majkołcza, ale to z założenia nie ma być but minimalistyczny, bo nie o to w tym chodzi, żeby maksymalnie odchudzać lecz maksymalnie uelastyczniać. Zapiętek jest przerobiony właśnie w takim celu, jednak tak by zachować indywidualny, wizualny charakter buta.
- klosiu
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:40
- Życiówka w maratonie: brak
Co ma nie wytrzymać. Wydaje mi się, że pianka w moich Ekidenach bardziej dostaje za swoje na asfalcie, niż w suchym terenie.
The faster you are, the slower life goes by.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
A to - http://fiveten.com/products/accessories ... -paint-kit Stealth® Paint™ Kit- by wam się nie przydało do wykończenia tuningiwych papci?
Guma Stealth nie ma sobie równych, a ten zestaw pozwala "malować" gumą
- tomasir
- Zaprawiony W Bojach
A przy takim wycięciu test kaloryferowy buty przechodzą? Bo jak tak to jestem pod dużym wrażeniem.yacool pisze:Bardziej wyciąć się nie da ze względu na majkołcza, ale to z założenia nie ma być but minimalistyczny, bo nie o to w tym chodzi, żeby maksymalnie odchudzać lecz maksymalnie uelastyczniać. Zapiętek jest przerobiony właśnie w takim celu, jednak tak by zachować indywidualny, wizualny charakter buta.
ps. Masz jakiś pomysł na wysyłkę do Etiopii? W sensie wiesz gdzie trzeba wysłać, by Haile mógł je chociaż przymierzyć?
zgodnie z naturą!
- Andyql
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:05
-
- Zaprawiony W Bojach
Sprzedaje to jakiś sklep w Polsce? Można by w końcu zrobić fajne startówki na mokreKlanger pisze:A to - http://fiveten.com/products/accessories ... -paint-kit Stealth® Paint™ Kit- by wam się nie przydało do wykończenia tuningiwych papci?
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
To już ostatnie chwile kruka przed odlotem do Etiopii.
W sklepie Zenek porobił ustawki
i pobawił się też dwoma kuleczkami. Ponoć są dobre dla znudzonych par.
Na koniec fota pożegnalna.
W sklepie Zenek porobił ustawki
i pobawił się też dwoma kuleczkami. Ponoć są dobre dla znudzonych par.
Na koniec fota pożegnalna.
Ostatnio zmieniony 09 paź 2014, 16:36 przez yacool, łącznie zmieniany 1 raz.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jak będę miał potwierdzone info o losie przesyłki, to zaraz napiszę. Luuuz
Kiedy dotrze na miejsce? Gdy dotrze - odpowiedziałby każdy szanujący się Afrykanin.
Kiedy dotrze na miejsce? Gdy dotrze - odpowiedziałby każdy szanujący się Afrykanin.
-
- Zaprawiony W Bojach
Yacool, jestem bardzo ciekaw jaki mesydż dla Haile podczepiłeś krukowi do nóżki. Pewnie były pozdrowienia od Ciebie i w imieniu polskich biegaczy, ale jakieś dodatkowe komenty o co tu biega, dlaczego dostaje ptaka po skrobance i jak ma go dalej hodować itd.? Liścik... karteczka... pocztówka.... pachnący bilecik.... hmm?