to jeszcze oprócz odległości na basenie ćwiczyć poprawną technikę, bo 910 jest pod tym względem wybredny jeśli ma być dokładny w pomiarach

podobno nowa wersja firmware 3.0 lepiej sobie z tym radzi ale nawet ona nie pomaga na moją "technikę".Piechu pisze:ambitnie ale słusznie, jestem za
to jeszcze oprócz odległości na basenie ćwiczyć poprawną technikę, bo 910 jest pod tym względem wybredny jeśli ma być dokładny w pomiarach
kaplasak pisze:Jest znacznie lepiej,wolf1971 pisze:No właśnie. Ktoś już pływał po aktualizacji? Jest różnica?
przed aktualizacją do 3.0 na 50 basenów mylił się średnio 10 razy, po aktualizacji na razie 2 treningi- 1 pomyłka.
Dzwoniłem dzisiaj do Garmina i zapewnili że zegarki wymieniaja na całkowicie nowe- na opakowaniu jest napis refurbished, jednak nie było żadnej ingerencji w zegarek -żadnych wymian części itp. rzeczy, Należy wysłać sam zegarek/ bez ładowarki,dodatkowych akcesoriów/ do Warszawy pod wskazany adres podając nr reklamacji i czekać ok.10dni.Gwarancja 2 lata liczona od daty reklamacji.xonxoff pisze:wymiana jest na refurbished, ale zdarza się że jest to całkowicie nowe urządzenie (choć w opakowaniu refurb)
Tajwan pisze:W jaki sposób dokonaliście aktualizacji z 2.8 na 3.0? Niestety na żadnej ze stron garmina, nie widzę ikonki "aktualizuj". Dodam, że zrobiłem master reset, ale to również nie pomogło.
a ja tak zawsze robiłem i wszystko było ok.Aktualizował sie od razu plugin jeśli była taka potrzeba. To tyle. Spróbuj WebUpdater http://www8.garmin.com/support/collecti ... 9-99999-27Tajwan pisze:Powtarzam, na żadnej "Garminowskiej" stronie nie widzę opcji "aktualizacja", a link który podałeś znam i prowadzi do "pulpitu", czyli w moim przypadku - do niczego.
Czy jest ktoś w stanie pomóc? Niestety support garmina nie odpowiada.