Jakiej marki puslometru używasz? Ankieta z Nagrodą.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Sorry, losowania jeszcze nie było bo muszę skończyć opisy tych pulsometrów na stronę. Jeszcze chwila.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Sigma PC15 i jestem bardzo zadowolony.
Pozdrawiam
PiotrP
PiotrP
- Friend
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:04
Moje przygody z pulsometrami:
1. Ciclo sport 41c - dobra niemiecka robota ale dość często się wieszał.(dostałem go w prezencie, był używany).
2. Timex - byłem z niego zadowolony gdyby nie jego częste kłopoty z pulsem, wymiany paska na gwarancji to normalka.Nie posiadałem moduu GPS.
3. Garmin 305 - najlepszy sprzet jaki mialem, rewelacynny, ma wszystko czego potrzebuje biegacz, a nawet turysta pieszy, dzieki niemu kilka razy nie zgubilem sie z obcym mi terenie. Jedyna wada ale bardzo powazna to bateria.
1. Ciclo sport 41c - dobra niemiecka robota ale dość często się wieszał.(dostałem go w prezencie, był używany).
2. Timex - byłem z niego zadowolony gdyby nie jego częste kłopoty z pulsem, wymiany paska na gwarancji to normalka.Nie posiadałem moduu GPS.
3. Garmin 305 - najlepszy sprzet jaki mialem, rewelacynny, ma wszystko czego potrzebuje biegacz, a nawet turysta pieszy, dzieki niemu kilka razy nie zgubilem sie z obcym mi terenie. Jedyna wada ale bardzo powazna to bateria.
Energia podąża za myślą, a myśl podąża za energią…
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Decathlon Aptonia. Mierzy, działa. Godzina, Stoper, Puls + Przedział tętna w którym chcemy się mieścić (sygnalizacja dźwiękowa przy przekraczaniu przedziału).
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Wstyd....

Sorry za takie opóźnienie.
Poprostu chcę porównać pulsometry z teoretycznie tej samej półki cenowej a nie mam kiedy tego skończyć.
Jak skończę - to dam właśnie jeden z nich na nagrodę.
Nówka, "niebiegana" - jedynie guziki naciskane.
Ale już musze to zrobić do końca tego tygodnia więc - obiecuję losowanie jeszcze w tym tygodniu.

Sorry za takie opóźnienie.
Poprostu chcę porównać pulsometry z teoretycznie tej samej półki cenowej a nie mam kiedy tego skończyć.
Jak skończę - to dam właśnie jeden z nich na nagrodę.
Nówka, "niebiegana" - jedynie guziki naciskane.
Ale już musze to zrobić do końca tego tygodnia więc - obiecuję losowanie jeszcze w tym tygodniu.
- zolek
- Wyga
- Życiówka na 10k: 35:42
- Życiówka w maratonie: 3:05:30
Nie wiem czemu ale dopiero dziś pojawił mi się przycisk "głosuj"w tej ankiecie. Wcześniej widziałem tylko wyniki a nie mogłem zagłosować. Mam sigme onyx fit. Początkowo byłem zadowolony, ale ostatnio zaczyna świrować. Dziś np. ni z tego ni z owego wyświetliło się 215 podczas rozgrzewki...