Buty minimalistyczne
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 42:01
- Życiówka w maratonie: 3:30
Ja jestem w gotowości:
mieszkam w Łodzi jeśli ma to jakiekolwiek znaczenie.
Wyliczenie z USA za dwie pary w rozmiarze 11 przy $ za 3 zł
Order Total $89.33 = 135 zł za parę
za 3 pary :
Order Total $126.87 = 127 zł za pare
mieszkam w Łodzi jeśli ma to jakiekolwiek znaczenie.
Wyliczenie z USA za dwie pary w rozmiarze 11 przy $ za 3 zł
Order Total $89.33 = 135 zł za parę
za 3 pary :
Order Total $126.87 = 127 zł za pare
10km: 42:01, Bieg Fabrykanta 2014
połówka: 1:29:07, ZHP V Pabianice 2015
cały: 3:34:05, DOZ MARATON Łódż 2014
połówka: 1:29:07, ZHP V Pabianice 2015
cały: 3:34:05, DOZ MARATON Łódż 2014
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Witajcie. Miał ktoś styczność z New Balance 900? To są klasyczne kolce czy buty + kolce?

Dlaczego w tym temcie? Szukam czegoś na zimę i ubity śnieg.

Dlaczego w tym temcie? Szukam czegoś na zimę i ubity śnieg.
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
- HeavyPaul
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Gife, korkokolce Sarva D'vil bez wątpienia dadzą radę
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 871&type=3
Pozdrawiam
Paweł

Pozdrawiam
Paweł
Mój BLOG: Heavy Runs Light
Aktualne informacje o testach + duża dawka zdjęć na moim profilu na FACEBOOKU
Dla spragnionych zdjęć INSTAGRAM
Aktualne informacje o testach + duża dawka zdjęć na moim profilu na FACEBOOKU
Dla spragnionych zdjęć INSTAGRAM

- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Ostro z ceną pojechali w PL dystrybucji 

Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
Komentarze,Blog
Garmin Connect
-
- Zaprawiony W Bojach
pod warunkiem, ze to conversy.
-
- Zaprawiony W Bojach
A ich masa nie przekracza 150 g 

"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
-
- Zaprawiony W Bojach
kalenji ekiden 50.
- kisio
- Zaprawiony W Bojach
Sensori Venture - zamówione we wtorek wieczorem, wysłane w środę, doszły w poniedziałek :D
W pracy głupio mi przymierzać ale pierwsze wrażenie jest - jezoo.. ile to waży?! jak na sandały, w dodatku minimalistyczne wydaje się, że to waży tonę! Para Vapor Glovów waży tyle co jeden
W pracy głupio mi przymierzać ale pierwsze wrażenie jest - jezoo.. ile to waży?! jak na sandały, w dodatku minimalistyczne wydaje się, że to waży tonę! Para Vapor Glovów waży tyle co jeden

-
- Zaprawiony W Bojach
bo sandały biegowe to ŚCIEMA :D
-
- Zaprawiony W Bojach
Jestem ciekaw jak się w nich biega. Patrząc na zdjęcia Pawła (HeavyPaul) miałem wrażenia, że są za duże przez tą przestrzeń pomiędzy piętą, zapiętkiem. Jak to wygląda u ciebie?
---
Ja, dziś przebiegłem po raz pierwszy w moich sandałach/podeszwach całą trasę treningową, co łącznie odpowiada półmaratonowi. Nie da się ukryć, że jak się coś ma pod stopami, co nieco izoluje kamyki to biegnie się szybciej, i bardziej komfortowo. W zasadzie nie musiałem poprawiać naciągu wiązania przez całą trasę, choć momentami miałem nawet wrażenie, że sandały za mocno osadzone są na stopie. Nie wiem czy to z powodu wczorajszego biegania na basenie (i pływania) czy jakoś źle ustawiałem dziś stopę, ale zrobił mi się odcisk na jednym palcu lewej stopy
Bardzo się cieszę z możliwości biegania w moich podeszwach, głównie z tego powodu, że psychicznie jeszcze nie jestem gotowy na bieganie bose, po mojej ostatniej górskiej bosej przebieżce
Przyznam się szczerze, że jak będę miał trochę czasu, to zrobię dodatkową parę sandałów dla kogoś, może właśnie dla Pawała, by przetestował je i określił jak one się sprawdzają w zestawieniu z innymi tego typu produktami (Luna, Xero, Bedrock etc). Taniej to wyjdzie niż kupowanie tyłu par sandałów dla mnie :D
Choć na Luna OSO mam ochotę, z racji terenowego bieżnika, bo moje DIY sandały nie mają terenowej podeszwy niestety.
---
Ja, dziś przebiegłem po raz pierwszy w moich sandałach/podeszwach całą trasę treningową, co łącznie odpowiada półmaratonowi. Nie da się ukryć, że jak się coś ma pod stopami, co nieco izoluje kamyki to biegnie się szybciej, i bardziej komfortowo. W zasadzie nie musiałem poprawiać naciągu wiązania przez całą trasę, choć momentami miałem nawet wrażenie, że sandały za mocno osadzone są na stopie. Nie wiem czy to z powodu wczorajszego biegania na basenie (i pływania) czy jakoś źle ustawiałem dziś stopę, ale zrobił mi się odcisk na jednym palcu lewej stopy

Bardzo się cieszę z możliwości biegania w moich podeszwach, głównie z tego powodu, że psychicznie jeszcze nie jestem gotowy na bieganie bose, po mojej ostatniej górskiej bosej przebieżce

Przyznam się szczerze, że jak będę miał trochę czasu, to zrobię dodatkową parę sandałów dla kogoś, może właśnie dla Pawała, by przetestował je i określił jak one się sprawdzają w zestawieniu z innymi tego typu produktami (Luna, Xero, Bedrock etc). Taniej to wyjdzie niż kupowanie tyłu par sandałów dla mnie :D
Choć na Luna OSO mam ochotę, z racji terenowego bieżnika, bo moje DIY sandały nie mają terenowej podeszwy niestety.
-
- Zaprawiony W Bojach
ej, ja od zawsze, przy całej mojej sympatii do Was kochani koledzy, uważałem, że bieganie w sandałach biegowych jest, delikatnie mówiąc, wątpliwe z punktu widzenia zdrowego rozsądku. ani to minimalistyczne, ani komfortowe. jest to jakaś nisza, jest to jakaś alternatywa dla fun'u ale to wszystko. naśladowanie Indian, którzy (gdyby mogli) biegaliby w czym innym.
Klanger, zrób też dla mnie, żebym mógł się nawrócić na sandalarstwo
Klanger, zrób też dla mnie, żebym mógł się nawrócić na sandalarstwo

-
- Zaprawiony W Bojach
Qba, ja nikogo, ciebie również, nie muszę nawracać. To co lubię w tego typu obuwiu, jest przewiewność - stopa jest goła. Mi to bardzo odpowiada.
Druga rzecz, to one są zarąbiście wygodne. W modelach komercyjnych nie biegałem.
Zresztą w moich własnych sandałach przechodziłem już drugie całe wakacje, teraz zacząłem w nich nieco więcej biegać (bo zima idzie
).
Druga rzecz, to one są zarąbiście wygodne. W modelach komercyjnych nie biegałem.
Zresztą w moich własnych sandałach przechodziłem już drugie całe wakacje, teraz zacząłem w nich nieco więcej biegać (bo zima idzie