maki pisze:Jest jakiś sposób żeby gienek zliczał baseny przepłynięte na samych nogach?
Mistrz :Dbiegowyninja pisze:Zapiąć zegarek na kostce?
Wczoraj dotarł mój fenix. No miażdzy system normalnie. Przy dziecinnym 920 to taki dostojny starszy pan

maki pisze:Jest jakiś sposób żeby gienek zliczał baseny przepłynięte na samych nogach?
Mistrz :Dbiegowyninja pisze:Zapiąć zegarek na kostce?
Wcześniej miałem fenixa2 i ambita2 i mi pasowały, lubię styl militarny a fenix pasuje tu jak ulałbar72 pisze:tak tylko to kawałek klocka , na treningi rower czy bieganie dla mnie odpada waga i wygląd , w góry jako dodatek jak najbardziej , do lansu w dzień jak najbardziej , ale śmiać się chcę jak widzę kolesi z F3 na ręce a rączka oblana tłuszczykiem
Miałem 920 (teraz F3) i zgadzam się z bar72, że jest cięższy, ale to zależy do czego będzie isę go używać. Odnośnie "rączki oblanej tłuszczykiem" to widziałem ostatnio lansik gościa z 920-tką.... Bo cóż wśród znajomych można się pochwalićbar72 pisze:tak tylko to kawałek klocka , na treningi rower czy bieganie dla mnie odpada waga i wygląd , w góry jako dodatek jak najbardziej , do lansu w dzień jak najbardziej , ale śmiać się chcę jak widzę kolesi z F3 na ręce a rączka oblana tłuszczykiem
A autoprzesyłanie WIFI masz włączone ?miłoch pisze:Od 8-15 zrobiłem 2,5km kroki. Zeszło 3%. Tarcza cyfrowa.