Polar A370 - czas pracy na baterii z pomiarem tętna 24h

lamcpp
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Cześć,
kupiłem powystawowo Polar A370,
bateria przy włączonej opcji: 24 godzinnego pomiaru tętna (tętno wyświetla się na wyświetlaczu) pada mi po 20 godzinach.
Prośba o informację czy to dobry wynik, czy raczej powinien wytrzymać dużo więcej (wszelkie powiadomienia etc. są powyłączane)?
PKO
moisz
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Pewnie na allegro od "powystawowych hurtowników". 20 h to trzyma Apple Watch z wypasionym ekranem i furą funkcji. A370 nie błyszczy czasem pracy, ale na pewno jest to więcej. Z 3-4 dni przy ciągłym pomiarze tętna i 1 h treningu dziennie, ale chyba bez powiadomień. Wejdź na stronę Polara i sprawdź specyfikację albo skontaktuj się ze Sport Konsulting, który odpowiada za serwis produktów Polara. Teoretycznie można tam wszystko wymienić (aku, elektronikę, obudowę), ale wtedy to już nie będzie tanio, a dużo drożej niż nowa opaska z dwuletnią gwarancją.
Najlepiej oddaj ten badziew póki możesz, bo za parę tygodni jeszcze inne felery wyjdą i będziesz "tanio" wystrychnięty na dudka.
lamcpp
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Wielkie dzięki za odpowiedź. Tak kupione na allegro jako powystawowy..
Ps. a co jeszcze mogłoby wyjść?
Ps2. z tego co czytałem to niestety bateria jest niewymienialna
moisz
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Wyjść mogą np. problemy z elektroniką. Bateria jest wymienialna, bo widnieje w cenniku serwisowym. Skontaktuj się ze Sport Konsultingiem.

http://www.sportkonsulting.pl/pl/pomoc/cennik-serwisu
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ