Asics Cumulus

tomiangelo
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam
chcę zakupić nowe buty na długie wybiegania po asfalcie i mam dylemat które Cumulusy wybrać 18 czy 19. Ktoś używa ich i może poradzić co wybrać ?
PKO
Włodzk 1911
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 38.30
Życiówka w maratonie: 3.03

Nieprzeczytany post

Witaj jeśli butów jeszcze nie nabyłeś to z pełną odpowiedzialnością polecę ci Mizuno Rider 20/21 Wiele lat biegałem w cumulusach i nigdy nie przypuszczałem ze zmienię zdanie o tych butach.Niestety ostatnie modele tj 18 /19 mają masakrycznie słabą siateczkę która w moim przypadku poddała się już po 4 miesiącach użytkowania .Reklamacja to osobny temat istna droga przez mękę .Skończyło się na powołaniu rzeczoznawcy który zmasakrował jakość wykonania co dopiero poskutkowało zwrotem kasy.Firma bardzo zjechała z jakością ostatnimi czasy ku mojej rozpaczy .Kolega polecił mi konkurenta tj Mizuno i to był strzał w 10.W Riderach 20 biegam już od roku i wyglądają jak nowe.Pozdrawiam serdecznie.Włodek PS Jeśli jednak kupiłeś już cumulusy i będziesz miał awarię po kilku miesiącach napisz podpowiem jak skutecznie reklamować.
Yahoo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 43:30
Życiówka w maratonie: 3:44:25

Nieprzeczytany post

tomiangelo pisze:Witam
chcę zakupić nowe buty na długie wybiegania po asfalcie i mam dylemat które Cumulusy wybrać 18 czy 19. Ktoś używa ich i może poradzić co wybrać ?
Rwą sie te cumulusy szybko. Szkoda kasy na nie.

Wysłane z mojego DUK-L09 .
"Ból jest nieunikniony.Cierpienie jest wyborem."
Haruki Murakami, z książki: 'O czym mówię, kiedy mówię o bieganiu?'
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ