Cumulusy to byla dobra seria, ale moje dosiadczeie skonczylo sie na 11
Czy mozna porownac?? Ale osobiscie chcialbym 11 kupic! To byl but 3;50/km
bez problemu,,,
Moje kosztowaly sporo, a z doswiadczenia wiem, ze cena butow jest proporcjonalna do ich przydatnosci.
Czyli buty od ktorych duzo wymagasz sa drozsze.
Jesli 19 nawiazuje do starszych modeli Cumulusa (a bylem z nich zadowolony) wniosek jest jeden.
Ale moze ktos ma doczynienia z tym modelem!?
Ostatnio na stronie tego sklepu pojawił się również model który szczególnie mnie zainteresował. Chodzi dokładnie o Adidas Response M
Miał ktoś może do czynienia z takim obuwiem i może powiedzieć czy lepiej wybrać Adidas zamiast ASICS ?
Ostatnio zmieniony 20 lip 2018, 06:44 przez wrobeladam31, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje ostatnie 3 pary butów to seria Cumulus 17, 18 i 19. Ja byłem z nich bardzo zadowolony, buty z dobrą amortyzacją co było dla mnie bardzo ważne po wcześniejszym pęknięciu kości pięty. Stopa dobrze trzymana zarówno od strony pięty jak i przy palcach. Wg mnie dobry but ale nie na szybkie bieganie. Teraz kupiłem Adidas Energy boost 4 i po kilku treningach mogę powiedzieć że to całkiem inny but. Bardzo miękka przednia część buta i wydaje mi się że jest dużo szybszy niż Cumulus. Asics-y wytrzymały mi ok 1200km i zaczęły się przecierać na dużych palcach, Adki tyle nie wytrzymają właśnie że względu na delikatną przednią część buta.