Cześć,
Nie wiem o co poszło, ale najwyraźniej Garmin pogniewał się na Facebooka i nie można się logować przez FB.
I to mi robi problem, bo konto na GC rejestrowałem via FB. Garmin podpowiada, żeby zalogować się mailem i hasłem z FB. Niestety ten mail nie działa, gdyż domena nie istnieje i na FB mam jiż inny mail, a ten nie działa.
Zalogowany do GC jestem w aplikacji na telefonie i na razie mam dostęp, ale po zmianie telefonu będzie lipa. W aplikacji nie widzę opcji zmiany maila lub hasła.
Miał ktoś z Was taki problem i udało się to rozwiązać, czy czeka mnie założenie nowego konta?
Pozdrawiam
Logowanie do Garmin Connect
- biegowyninja
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:03
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 39:30
W aplikacji masz w ustawieniach zakładkę "Profil i prywatność" a w niej na samym dole "Zarządzaj kontem Garmin". Otwiera się wtedy strona w przeglądarce na telefonie i przynajmniej u siebie jestem od razu zalogowany. Wydaje mi się, że zalogowała mnie aplikacja ale 100% pewności nie mam - może jednak kiedyś logowałem się ręcznie.
40+ na karku
Strava
Strava
- biegowyninja
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:03
- Kontakt:
Niestety, mi otwiera się przeglądarka Chrome z zapamiętanym logowaniem do konta, które jest nieaktywne od 4 lat.