Komentarz do artykułu TomTom Runner 3 HR + Music [TEST]

Awatar użytkownika
niuniek24w
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:39
Życiówka w maratonie: 3:06:36

Nieprzeczytany post

Pasek z 2 pasuje do 3. Nie wiem czy cokolwiek TomTom jeszcze poprawi bo porzucili temat zegarków sportowych. Od miesiąca nie potrafią naprawić braku parowania modelu Runner 3 z telefonami. Ale jak mają to zrobić skoro pozbyli się programistów i zwijaja biznes.
10 km - 38:39 -20.09.2020r.
Półmaraton - 1:28:29 - 07.04.2019r.
Maraton - 3:06:36 - 06.10.2019r.

"Bieganie dało mi odwagę by zaczynać, determinację aby wciąż próbować i duszę dziecka, aby mieć z tego wszystkiego zabawę po drodze."
PKO
ramzi
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 00:48
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

niuniek24w pisze:Pasek z 2 pasuje do 3. Nie wiem czy cokolwiek TomTom jeszcze poprawi bo porzucili temat zegarków sportowych. Od miesiąca nie potrafią naprawić braku parowania modelu Runner 3 z telefonami. Ale jak mają to zrobić skoro pozbyli się programistów i zwijaja biznes.
To trochę mnie zmartwiles, bo zegarki tomtom wydają sie całkiem fajne , a teraz cenowo nawet niezle stoją.
Teraz wypada sie zastanowic nad sensem kupowania tomtoma
Awatar użytkownika
kojer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:03
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

ramzi pisze:
niuniek24w pisze:Pasek z 2 pasuje do 3. Nie wiem czy cokolwiek TomTom jeszcze poprawi bo porzucili temat zegarków sportowych. Od miesiąca nie potrafią naprawić braku parowania modelu Runner 3 z telefonami. Ale jak mają to zrobić skoro pozbyli się programistów i zwijaja biznes.
To trochę mnie zmartwiles, bo zegarki tomtom wydają sie całkiem fajne , a teraz cenowo nawet niezle stoją.
Teraz wypada sie zastanowic nad sensem kupowania tomtoma
Jeżeli cena i aktualna funkcjonalność ci pasują to kupuj.
Liczenie na to, że coś poprawią i dołożą od początku nie działało :). Czasami coś dodawali/poprawiali ale niekoniecznie to co by chcieli użytkownicy.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ