Komentarz do artykułu OxytoGo - tlen w puszce dla biegaczy - KONKURS
- Arek Bielsko
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
dyskusja o przydatności tego "wynalazku" jest w sumie bez sensu...
dla osób trochę orientujących się w temacie mechanizmu oddychania i tlenoterapii jest oczywistą oczywistością, że ta puszeczka z tlenem KOMPLETNIE NIC NIE DAJE, co najwyżej może spowodować hiperwentylację (co wbrew pozorom nie jest dobre)
ale trzeba przyznać - cza mieć naprawdę łeb na karku i mega smykałkę do biznesu, żeby wpaść na pomysł, że można sprzedawać 4-5 wdechów w puszce za 36zł, co więcej - jestem pewien, że to się bardzo dobrze sprzedaje
dla osób trochę orientujących się w temacie mechanizmu oddychania i tlenoterapii jest oczywistą oczywistością, że ta puszeczka z tlenem KOMPLETNIE NIC NIE DAJE, co najwyżej może spowodować hiperwentylację (co wbrew pozorom nie jest dobre)
ale trzeba przyznać - cza mieć naprawdę łeb na karku i mega smykałkę do biznesu, żeby wpaść na pomysł, że można sprzedawać 4-5 wdechów w puszce za 36zł, co więcej - jestem pewien, że to się bardzo dobrze sprzedaje
"co nas nie zabije, to nas wzmocni"
"odrobina cierpienia jeszcze nikomu nie zaszkodziła"
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
A to dlaczego?Arek Bielsko pisze: co najwyżej może spowodować hiperwentylację (co wbrew pozorom nie jest dobre)
- Arasso
- Zaprawiony W Bojach
Swoja drogą, to redakcja powinna przy takich "artykułach" i podobnych pseudo "testach" zamieszczać czytelny dopisek "ARTYKUŁ SPONSOROWANY".
Przede wszystkim z szacunku do nas czytelników...
O prawie prasowym nie wspominam, bo to temat rzeka i kwestia interpretacji...
Przede wszystkim z szacunku do nas czytelników...
O prawie prasowym nie wspominam, bo to temat rzeka i kwestia interpretacji...
"Life can pull you down but running will always lift you up."
- Arek Bielsko
- Zaprawiony W Bojach
zerknij do mojego wcześniejszego posta,Rolli pisze:A to dlaczego?Arek Bielsko pisze: co najwyżej może spowodować hiperwentylację (co wbrew pozorom nie jest dobre)
pogugluj to wszystko znajdziesz
"co nas nie zabije, to nas wzmocni"
-
- Dyskutant
Tylko kwestia smaku? Czyli przy jedzeniu na smak też nie zwracasz uwagi, bo to sprawa mało istotna?Kangoor5 pisze:To jest tylko kwestia smaku. U mnie pośród 3 miejsc, gdzie najczęściej przebywam, w 2 piję kranówę a w jednym jednak butelkowaną. A właśnie wpadłem na pomysł, żeby zabierać butelkę kranówy z pracy do domu i tym sposobem ograniczyć produkcję PETów.raweck pisze:Nie podważam tego, że jest oczyszczona zgodnie z obowiązującymi normami. Jest po prostu niesmaczna. Ma zapach kranówki. Testowałem to w różnych miejscach, w tym na stoiskach Aquanetu na targach przed biegowych. Herbatę z niej wypiję. Czystą ze szklanki tylko, gdy jestem do tego zmuszony.

-
- Zaprawiony W Bojach
Nie wiem skąd wywnioskowałeś że nie zwracam uwagi.raweck pisze:Tylko kwestia smaku? Czyli przy jedzeniu na smak też nie zwracasz uwagi, bo to sprawa mało istotna?Kangoor5 pisze:To jest tylko kwestia smaku. U mnie pośród 3 miejsc, gdzie najczęściej przebywam, w 2 piję kranówę a w jednym jednak butelkowaną. A właśnie wpadłem na pomysł, żeby zabierać butelkę kranówy z pracy do domu i tym sposobem ograniczyć produkcję PETów.raweck pisze:Nie podważam tego, że jest oczyszczona zgodnie z obowiązującymi normami. Jest po prostu niesmaczna. Ma zapach kranówki. Testowałem to w różnych miejscach, w tym na stoiskach Aquanetu na targach przed biegowych. Herbatę z niej wypiję. Czystą ze szklanki tylko, gdy jestem do tego zmuszony.
Tak sobie właśnie pomyślałem: Chińczyk który zarabia na nabijaniu do puszek powietrza dla westmenów musi być chyba strasznym ponurakiem. Ja to bym na jego miejscu ze śmiechu nie mógł zasnąć.
- b@rto
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:38
- KUBATRIX
- Stary Wyga
Sprzedam dwa słoiki i będzie kasa na nowe buty. Idę jutro do Biedronki akurat promocja 

Szukasz czegoś biegowego ? Właśnie sprzedaję kilka rzeczy 
http://allegro.pl/listing/user/listing. ... id=5727301

http://allegro.pl/listing/user/listing. ... id=5727301
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Wyniki konkursu
Puszki OXYTOGO wygrali Panowie:
Mariusz, Marcin i Przemek
Puszki OXYTOGO wygrali Panowie:
Mariusz, Marcin i Przemek
- zabortom
- Wyga
- Życiówka na 10k: 41:37
Mnie ten produkt kojarzy się z antyprykatorem z Dnia Świra:
https://www.youtube.com/watch?v=-Jurhy2YK70

-
- Zaprawiony W Bojach
Z tlenem to trzeba uważać, żeby nie było tak.zabortom pisze:Mnie ten produkt kojarzy się z antyprykatorem z Dnia Świra: