Kalenji Kiprun Race - tania startówka

Awatar użytkownika
b@rto
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:38
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Proszę o opinie o tym bucie https://www.decathlon.pl/buty-kiprun-ra ... 79735.html
Lekki but, tyle da się samemu wyczytać. I teoretycznie zrobili jakąś poprawę przyczepności ale nie wiem względem czego.
Szukam czegoś na szybkie treningi i zawody, pierwszym wyborem byłby Adidas Adios Boost ale 450 zł za but delikatny, który może mieć problem przetrwać 800 km to nie moja bajka.
PKO
Awatar użytkownika
wysek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 32:34
Życiówka w maratonie: 2:43
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Cześć b@arto,

Kalenji Kiprun Race to model butów, który cieszy się dobrymi opiniami użytkowników. W kategorii cena/jakość wypada bardzo dobrze.
Obrazek
Biegacz, bloger, trener biegania
Awatar użytkownika
b@rto
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:38
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Przydałaby mi się informacja jak one się spisują na mokrym, jak z trwałością... Bo lekkie i z pianką EVA to są także Elioruny i za 150 zł.
Czy język jest cieniutki jak papier czy "mięsisty"? Mam problem z wysokim podbiciem i cienki język jest dla mnie rzeczą ten problem potęgującą.
Awatar użytkownika
wysek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 32:34
Życiówka w maratonie: 2:43
Kontakt:

Nieprzeczytany post

b@rto pisze:Przydałaby mi się informacja jak one się spisują na mokrym, jak z trwałością... Bo lekkie i z pianką EVA to są także Elioruny i za 150 zł.
Czy język jest cieniutki jak papier czy "mięsisty"? Mam problem z wysokim podbiciem i cienki język jest dla mnie rzeczą ten problem potęgującą.
Jak masz problem z wysokim podbiciem, to najrozsądniejszą opcją jest przymiarka przed zakupem. Każdy ma inną stopę, więc w tej kwestii nie pomogę. Odnośnie trwałości też nie, bo nie biegałem w tych butach.
Obrazek
Biegacz, bloger, trener biegania
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ