EKIDEN ONE na halę?

Danjelo
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Cześć,

Szukam tanich butów. Zawodowym biegaczem nie jestem, więc nie mam dużych wymagań, a to czego oczekuję na chwilę obecną to dobra przyczepność butów na hali. Będę przechodzić testy sprawnościowe właśnie na sali gimnastycznej i jestem ciekaw czy buty o których mowa, a więc: https://www.decathlon.pl/buty-ekiden-on ... 51755.html sprawdzą się w tym temacie? Nie chciałbym przechlapać testów przez ślizganie się. :) Po testach butów oczywiście będę używać do biegania, najczęściej po lecie 1-2 razy w tygodniu. Ale tak jak mówię, teraz potrzebuję obuwia, które będzie dobrze trzymać się podłoża.

Proszę o pomoc jeżeli macie wiedzę jak takie buty sprawdzają się na hali, ewentualnie proszę o propozycję innych butów w niskiej cenie. :)
PKO
Awatar użytkownika
b@rto
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:38

Nieprzeczytany post

Tam nie ma ani grama gumy na podeszwie, sama pianka. Zależy jaka nawierzchnia, bo na jednej hali wszystko było ok (w moim przypadku - nie używałem tam ich do sportu, po prostu założyłem na dojazd i chwilę pochodziłem po parkiecie) a na innej ślizgałem się. Są ciut droższe ekiden one + bodajże, czy jakoś tak i tam już jest guma. Może będą lepsze.
Danjelo
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Dzięki za odpowiedz. Szczerze mówiąc sam nie mogę powiedzieć dokładnie jaka nawierzchnia będzie na sali.. Dziś będę w sklepie, więc postaram się ocenić przyczepność butów na tyle na ile to możliwe... :bleble:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ