Witam,
Poszukuję aplikacji w której mógłbym ustalić DOLNY i GÓRNY limit dla tętna i która dawałaby znać o przekroczeniu tych limitów za pomocą komunikatów głosowych (zaraz po przekroczeniu limitu, a nie np. co jakiś interwał czasowy/dystans).
Jeśli ktoś z Was natknął się na taką aplikację będę wdzięczny o podanie nazwy.
Pozdrawiam,
mm
szukam aplikacji z Audio Cues dla tętna
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
-
- Wyga
SportsTracker (ten od od SportsTrackLive)Shamrock123 pisze:Witam,
Poszukuję aplikacji w której mógłbym ustalić DOLNY i GÓRNY limit dla tętna i która dawałaby znać o przekroczeniu tych limitów za pomocą komunikatów głosowych (zaraz po przekroczeniu limitu, a nie np. co jakiś interwał czasowy/dystans).
Jeśli ktoś z Was natknął się na taką aplikację będę wdzięczny o podanie nazwy.
Pozdrawiam,
mm
Edit: może jednak to nie jest dokładnie to co chcesz. Ta aplikacja informuje o strefie tętna, w której jesteś, natychmiast po wejściu do tej strefy.
Strefy ustawiasz sobie sam wg preferencji. Dla mnie to było preferowane rozwiązanie, kiedy jeszcze używałem telefonu, a nie zegarka.
-
- Rozgrzewający Się
Dzieki za odpowiedz. Pozniej sprawdze.
Odchodzac od tematu. Czy zegarek (taki bez opaski na klatke) jest wystarczajaco dokladny?
Odchodzac od tematu. Czy zegarek (taki bez opaski na klatke) jest wystarczajaco dokladny?
-
- Rozgrzewający Się
SportsTracker - wygląda na to, że strefy są zdefiniowane na sztywno. ? nie mogę ich zmienić.