Poszukuje czegoś (pas, zegarek, lub cokolwiek) do rejestrowania swoich postępów + udostępnianie na portalach społecznościowych . Byłoby wspaniale jeżeli dany przedmiot nie potrzebowałby kompatybilności w trakcie biegania z telefonem, ponieważ nie wygodnie jest biegać z nim ale w ostateczności jest coś takiego jak opaska na telefon =)
Mój budżet to 300 - 400 zł.
A teraz całkiem odbiegnę od tematu... od paru dni podczas biegania strasznie zaczęły mnie boleć kości piszczelowe. Czytałem coś na ten temat, i oddziaływań jest wiele. Radze sobie z tym tak, że przebiegnę z 50-60 metrów staję w miejscu i rozciągam się na wiele sposobów.
Czy istnieje jakaś maść na to ? Jakie skutki uboczne mogą występować jeżeli dalej będę kontynuował bieg z bolącymi kośćmi piszczelowymi ?
ps. Bardzo przepraszam ze wbijam na to forum tak od pierwszej wiadomości
Rejestrowanie danych biegacza
- b@rto
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:38
- Życiówka w maratonie: brak
Że pierwsza wiadomość to jeszcze do przebaczenia, ale za resztę powinna być bura - tematów o zegarkach biegowych jest multum. Chociażby wpisując w wyszukiwarkę frazę "jaki zegarek" to będziesz miał już sporo odpowiedzi na swoje pytanie.
Druga sprawa - tematy kontuzji nie nadają się do działu "techno". Jest dział "kontuzje" - odkrywcze.
Stawiam, że to co Ci dolega to shin splints - resztę możesz doczytać (metody walki z tą kontuzji, sposoby zapobiegania) właśnie w dziale kontuzje lub poprzez wyszukiwarkę.
Druga sprawa - tematy kontuzji nie nadają się do działu "techno". Jest dział "kontuzje" - odkrywcze.

- whitemamba
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ale nie ma jednej odpowiedzi na to pytanie bo każdy ma inne wymagania i budżet.
Zmiana kodu 3 z przodu:)
10km- 39.04 @3:54 pace
HM- 1:29:03 in progress
M- 3:14:12 in progress
10km- 39.04 @3:54 pace
HM- 1:29:03 in progress
M- 3:14:12 in progress