Kurtka + czapka + rękawiczki

Awatar użytkownika
tarantula
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

zeluzg pisze:Normalnie biorę zawsze L. Tarantula ja mam 185 cm wzrostu. Ale w barach jestem bardziej slim. Jestem szczupły i dość wysoki. Więc zaryzykuje i wezmę XL. Mam nadzieje, że będzie pasować.
W cyckach mam 102 jeśli Ci to coś pomoże, waga 77.5
Biegałem w niej dzisiaj, super było bo mnie nic nie ciągło ale po dolnym ściągaczu widzę ze powinienem mieć L bo nie silikonowe wykończenie powinno się trzymać na pasie a u mnie opada luźno ale nie wziąłbym mniejszej, robiłem rozgrzewkę i ćwiczenia i było wreszcie idealnie. System chłodzenia przez otwory na przodzie super sprawa i jeszcze zamki, bardzo dobrej jakości, nie wciagaja materiału i nie klinują się co niestety w New Balance moim starszym się zdarzało na każdym treningu. Na wiosna lato L na zimę XL jak dla mnie.
PS. Górę przypakuj i będzie jak znalazł :) Najwyżej oddasz i Ci wymienią na L jak metek nie oberwiesz
5 km ~ 20'
10 km ~ 47.30' (ale pracuje nad 45' :))
PKO
zeluzg
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Przyszła kurtka od Kalenji rozmiar XL. Wydaje mi się , ze pasuje idealnie.Zobaczymy jutro jak w trasie. Rozmiar L byłby na pewno za mały. Rękawiczki od Nike też super pasują. Natomiast czapka od nike trochę jest obcisła. Ale ten model chyba tak ma więc muszę się przyzwyczaić.
kamilawojcik85
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 48:43
Życiówka w maratonie: 4:01:31

Nieprzeczytany post

W kwocie 400 zł na pewno się zmieścisz.
Ja swoje biegowe dodatki kupiłam w sklepie Dare2b https://www.sklep-dare2b.pl/ znajdziesz tam wszystko czego potrzebujesz w rozsądnych cenach.
Moja ulubiona firma jeśli chodzi o odzież sportową. Najbardziej mnie interesuje, żeby ubrania były trwałe i wygodne.
iincognito
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja ostatnio zakaupiłem w decathlonie, legginsy + kurtkę ochronną. Polecam http://www.decathlon.pl/bluza-eliokplay-id_8367679.html
Po bieganiu wykonuje dekoracje ścienne jeśli poszukujesz to zapraszam ;).
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ