Jaki zegarek z gps i aparatem foto?
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 45
- Życiówka w maratonie: brak
Witam. Może to kogoś to śmieszyć, lecz czasem przydało by się w biegu uwiecznić jakąś ciekawą chwilę. Aktualnie posiadam zegarek tomtom nike w wbudowanym gps, lecz brakuje mi w nim aparatu foto. Miałem go zaś w Samasungu Gear V700 lecz tamten nie posiadał z kolei GPS. Może ktoś wie czy są zegarki z gps i aparatem?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Bez problemu znajdziesz aparat fotograficzny z GPS, zazwyczaj maja też zegarek z datownikiem nawet.
"Najbardziej lubię rozmawiać sam ze sobą. Oszczędzam w ten sposób czas i
unikam kłótni."Oscar Wilde
unikam kłótni."Oscar Wilde
-
- Rozgrzewający Się
Nie zrozumiałeś. Nie chcę biegać z aparatem, ani z telefonem. Potrzebny mi zegarek z gps aby rejestrował trasę i chciałbym nim czasem zrobić zdjęcie. Nie znalazłem jednak modeli, które miały by gps i aparat. Ten w samsungu mimo 2MPx robił całkiem dobre zdjęcia nawet biegnąc po pas w błocie
i uchwyciłem nim niezapomniane miny kolegi topiącego się w bagnie.

-
- Rozgrzewający Się
to może kolega napisać co znalazł i coś doradzić, bo ja nic nie mogę znaleźć.
- Arasso
- Zaprawiony W Bojach
Na aliexpress:
http://tnij.org/lalalalalaa
http://tnij.org/lalalalalaa
"Life can pull you down but running will always lift you up."
-
- Zaprawiony W Bojach
Aż mnie zaciekawiło, czy to tak trudne wyzwanie. Pierwszy znaleziony model po 10 minutach przeglądania: DOOGEE S1 3G Smartwatch Phone.rolo pisze:Widocznie nie znalazł tylko chciał zabłysnąć.. nie udało siętomrunning pisze:to może kolega napisać co znalazł i coś doradzić, bo ja nic nie mogę znaleźć.
Jeszcze raz: nie ma za co.
@rolo: Nie wiem, skąd w ludziach potrzeba pisania nic nie wnoszących komentarzy. Chciałeś być pomocny? Można było przeznaczyć ten czas na znalezienie zegarka

-
- Rozgrzewający Się
no coś takiego właśnie szukam. Puki co też znalazłem jakieś chińskie zegarko-telefony na naszym alegro, ale nie mają wodoszczelności. Ten dodge wydaje się ok, ciekawe czy będzie działało na nim endomondo
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:30
- Życiówka w maratonie: 3:44:25
A pytales juz James'a Bonda? Pewnie cos takiego posiada.tomrunning pisze:Nie zrozumiałeś. Nie chcę biegać z aparatem, ani z telefonem. Potrzebny mi zegarek z gps aby rejestrował trasę i chciałbym nim czasem zrobić zdjęcie. Nie znalazłem jednak modeli, które miały by gps i aparat. Ten w samsungu mimo 2MPx robił całkiem dobre zdjęcia nawet biegnąc po pas w błociei uchwyciłem nim niezapomniane miny kolegi topiącego się w bagnie.
Wysłane z mojego SM-G360F .
"Ból jest nieunikniony.Cierpienie jest wyborem."
Haruki Murakami, z książki: 'O czym mówię, kiedy mówię o bieganiu?'
Haruki Murakami, z książki: 'O czym mówię, kiedy mówię o bieganiu?'