!!!UWAGA na podróbki Compresssport !!!
- lukglo
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 44:47
- Życiówka w maratonie: 3:53:17
Uważajcie na podejrzanie niskie ceny produktów compressport. Ja ostatnio kupiłem białe opaski R2, na początku nie zauważyłem zbytnio różnicy. Dopiero po namowie kolegi porównałem oryginalne opaski (na zdjęciu czarne) z jak się później okazało z podróbkami. Na szczęście po postraszeniu sprzedawcy konsekwencjami, oddał mi wszystkie pieniądze.

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
Nie należałoby to gdzes zgłosić?lukglo pisze:Uważajcie na podejrzanie niskie ceny produktów compressport. Ja ostatnio kupiłem białe opaski R2, na początku nie zauważyłem zbytnio różnicy. Dopiero po namowie kolegi porównałem oryginalne opaski (na zdjęciu czarne) z jak się później okazało z podróbkami. Na szczęście po postraszeniu sprzedawcy konsekwencjami, oddał mi wszystkie pieniądze.
- Arasso
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Kupiłeś te opaski na aliexpress? 30 zł z przesyłką za produkt który normalnie kosztuje 4-5 razy tyle? W dodatku rozmiarówka wzięta za przeproszeniem z d#py. Wiara podobno czyni cuda, ale są pewne granice gdzie powinien ją zastąpić rozsądek...
"Life can pull you down but running will always lift you up."
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:37:35
- Życiówka w maratonie: 02:58:32
Do chińskiego rzecznika praw konsumentaRolli pisze:Nie należałoby to gdzes zgłosić?lukglo pisze:Uważajcie na podejrzanie niskie ceny produktów compressport. Ja ostatnio kupiłem białe opaski R2, na początku nie zauważyłem zbytnio różnicy. Dopiero po namowie kolegi porównałem oryginalne opaski (na zdjęciu czarne) z jak się później okazało z podróbkami. Na szczęście po postraszeniu sprzedawcy konsekwencjami, oddał mi wszystkie pieniądze.

W ogóle nie wiem czego autor się spodziewał kupując te opaski...
-
- Zaprawiony W Bojach
W Polsce bezprawie idzie do przodu!Arasso pisze:Kupiłeś te opaski na aliexpress? 30 zł z przesyłką za produkt który normalnie kosztuje 4-5 razy tyle? W dodatku rozmiarówka wzięta za przeproszeniem z d#py. Wiara podobno czyni cuda, ale są pewne granice gdzie powinien ją zastąpić rozsądek...
- lukglo
- Stary Wyga
Nie kolego, kupiłem na olx. Zdjęcia z Ali dałem tylko dlatego by pokazać, że podrabiają każdy kolor oraz for quadyArasso pisze:Kupiłeś te opaski na aliexpress? 30 zł z przesyłką za produkt który normalnie kosztuje 4-5 razy tyle? W dodatku rozmiarówka wzięta za przeproszeniem z d#py. Wiara podobno czyni cuda, ale są pewne granice gdzie powinien ją zastąpić rozsądek...
Wysłane z mojego LG-D802 .
-
- Zaprawiony W Bojach
Tego jeszcze nie znalem. To jakis sklep z podrobami?WojtekM pisze:Rolli, Ali działa tak samo w Polsce, jak i w Niemczech :D
Ja praktycznie wszystko kupuje w necie i jeszcze nigdy nie udalo mi sie dostac podroby.
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Rolli to takie chinskie allegro czy ebay.
- LoveBeer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34.00
- Kontakt:
- lukglo
- Stary Wyga
Ja na Ali ostatnio widziałem mizuno, Asics, Mammut, teraz również compressport i nie jestem pewien ale też chyba cepWojtekM pisze:a podrabiane Salomony z Allegro oraz OLX łączy wspólny mianownik - Ali :D
Wysłane z mojego LG-D802 .
-
- Wyga
na podróby wszelkiej maści szkoda kasy, zazwyczaj są to pieniądze wurzucone w błoto.
Niestety jest coraz więcej towarów, gdzie pewność otrzymania oryginału daje tylko zakup w normalnym sklepie.
Inna sprawa, że ceny ubrań sportowych znanych marek bywają kompletnie nieadekwatne do kosztu ich produkcji...
Niestety jest coraz więcej towarów, gdzie pewność otrzymania oryginału daje tylko zakup w normalnym sklepie.
Inna sprawa, że ceny ubrań sportowych znanych marek bywają kompletnie nieadekwatne do kosztu ich produkcji...
5k-22'
10k-45'
21k-1:44'
10k-45'
21k-1:44'
- KrzysiekJ
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:00 z treningu
- Życiówka w maratonie: 2:57:26 atest
Jakoś tak nie do końca mogę się zorientować na zdjęciach, co jest wyznacznikiem tego, że opaski są nieoryginalne.
Dłuższy czas temu kupiłem opaski kompresyjne na allegro (zielone). Nosiłem jakiś czas, ale byłem trochę rozczarowany odczuciami związanymi z kompresją (słabo opinały), więc szybko zaniechałem i leżą w szufladzie.
Teraz tak sobie myślę, czy nie kupiłem jakiejś lewizny? Zakup na allegro, ale kosztowały tak bliżej 100zł niż 30zł i nie pomyślałem nawet o tej sprawie.
Z ciekawości zapytam na jaki szczegół zwrócić uwagę aby wykluczyć/potwierdzić ewentualne fałszerstwo? Na przyszłość chciałbym wiedzieć.
Dłuższy czas temu kupiłem opaski kompresyjne na allegro (zielone). Nosiłem jakiś czas, ale byłem trochę rozczarowany odczuciami związanymi z kompresją (słabo opinały), więc szybko zaniechałem i leżą w szufladzie.
Teraz tak sobie myślę, czy nie kupiłem jakiejś lewizny? Zakup na allegro, ale kosztowały tak bliżej 100zł niż 30zł i nie pomyślałem nawet o tej sprawie.
Z ciekawości zapytam na jaki szczegół zwrócić uwagę aby wykluczyć/potwierdzić ewentualne fałszerstwo? Na przyszłość chciałbym wiedzieć.