ELIO FEEL TRAIL

Awatar użytkownika
MikeSpy
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46
Życiówka w maratonie: 4

Nieprzeczytany post

biega ktoś w tych butkach? https://www.decathlon.pl/buty-elio-feel ... 40694.html
jestem ciekaw opinii.
If you going to face a real challenge it has to be a real challenge. You can't accomplish anything, without the possibility of failure.
PKO
Vault Dweller
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 39:30
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ja zajechałem jedną parę (męskich :bum: ale konstrukcja chyba taka sama). Wytrzymały przy mojej prawie 3-cyfrowej masie ponad 1200km, przy czym sama podeszwa wytrzymałaby więcej, ale góra poprzecierała się w miejscach gdzie się zagina (za palcami) i ogólnie się wizualnie zmechaciły przez regularny kontakt z wodą (błoto + deszcz + czyszczenie co jakiś czas).
Są faktycznie dość lekkie jak sugeruje opis, ale już giętkość to zależy z czym porównywać. Według mnie na dodatek są bardzo wygodne, ale moja opinia może być wypaczona przez wielkie kulosy - noszę rozmiary co najmniej 46 i mam szeroką stopę, tak się składa ze akurat elio feel trail i ekiden trail active to jedne z nielicznych butów dostępnych we w miarę niskiej cenie, które naprawdę wygodnie mi na moich kopytach leżą.
40+ na karku
Strava
Awatar użytkownika
MikeSpy
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46
Życiówka w maratonie: 4

Nieprzeczytany post

Dziękuję za opinie :-)
If you going to face a real challenge it has to be a real challenge. You can't accomplish anything, without the possibility of failure.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ