BUTY MĘSKIE DARWEN 42318 HI-TEC
Kupiłem sobie takie buty do biegania, ważę 85kg wzrost 184cm, biegam trzy razy w tygodniu po 2dni x 10km i jeden dzień ok 15-20km po asfalcie, biegam od 3 miesięcy.
Biega mi się w tych butach dobrze, nic mnie nie obciera, ale rozmawiałem ostatnio ze znajomym który mi powiedział ze popsuje sobie stopy w takich butach i mam sobie kupić porządne buty za min 300zł do biegania.
Czy te buty mi nie zaszkodzą
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45.18
- Życiówka w maratonie: 3.42.11
skoro biegasz już jakiś czas, to raczej nie zaszkodzą
szkodzi słaba siła mięśniowa, zbytnie obciążenia i koledzy
szkodzi słaba siła mięśniowa, zbytnie obciążenia i koledzy

- lama71
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 52,22
- Życiówka w maratonie: brak
A czym ten Twój kolega się zajmuje, poza dawaniem takich rad?
Wiesz, skoro nic Ci nie dolega, dobrze Ci się w nich biega itd, to może zaproponuj sprzedawcy, że kupisz sobie jeszcze jedną parę takich samych butów, w których jak piszesz dobrze Ci się biega i nie obcierają, nie masz odcisków, pęcherzy, nie bolą Cię kolana - za powiedzmy 400 zł. I wtedy już Ty i Twój kolega będziecie pewni, że sobie nic nie popsujesz. No... chyba że budżet
Wiesz, skoro nic Ci nie dolega, dobrze Ci się w nich biega itd, to może zaproponuj sprzedawcy, że kupisz sobie jeszcze jedną parę takich samych butów, w których jak piszesz dobrze Ci się biega i nie obcierają, nie masz odcisków, pęcherzy, nie bolą Cię kolana - za powiedzmy 400 zł. I wtedy już Ty i Twój kolega będziecie pewni, że sobie nic nie popsujesz. No... chyba że budżet