ja przebiegłem z swoim dzieckiem ponad 1000 km.I wcale nie mam wózka za 2 tyś zł. Chcesz biegać z dzieckiem oki ale dziecko minimum 6 miesięcy ( gdy już samo stabilnie siedzi).
Co do wózka to koła nie mniejsze niż 16 cali, fajnie jak jest amortyzacja, linka żeby ci wózek nie uciekł.
Wiem że są zwolennicy biegania z dzieckiem jak i przeciwnicy. Ale czy bieganie z wózkiem jest gorsze niż jazda na rowerze z dzieckiem. Gdy córka miała 5 miesięcy i już sama siedziała bez pomocy to przyszedł czas na pierwsze nasze treningi, na początku krótkie.Chciałem stopniowo zwiększać czas treningu aby mała się przyzwyczaiła.Mała za każdym razem już po 5 minutach zasypiała i spała do końca treningu.Dziś płacze jak jej nie wezmę na trening.Obecnie i 20 km jest nam nie straszne. Wózek biegowy to dobra sprawa żeby ojciec mógł spędzić czas z dzieckiem, a żona ma wtedy godzinę do siebie.Odpowiedz mi na proste pytanie szukasz wózek tylko do biegania czy musi to być wózek i na zwykłe spacery bo kupisz tylko 1 wózek? Najlepszą opcją jest mieć 2 wózki, ale jak już ma być 1 to
X-Ladner X-run przystępny cenowo.Ale biegaj jak dziecko będzie samo siedzieć.
http://zabieganytata.blog.pl/2015/11/10 ... dzieckiem/ to masz link do mojego bloga którego miałem prowadzić ale nie starczyło czasu na wpisy i umarł śmiercią naturalną.