I tutaj pojawia się pytanie z mojej strony, czy pod względem jakościowym lepsze zegarki tworzy firma Polar czy Garmin, na co zwracać uwagę?

Wybaczcie, jestem kompletnym laikiem w tej kwestii, stąd tyle pytań z mojej strony

Pewnie żadnychpuchatek391 pisze:Dobra jakie plusy ma fr15 w stosunku do m400?
to o czym piszesz jest poprawione od roku, a do tego zegarek dostał już tyle aktualizacji że większośc niedoróbek została wyeliminowana. FR w tej klasie cenowej nie ma atutów (kosztuje tyle samo albo więcej a oferuje mniej). Jakby ktoś porównywał do xt310 to można by rozważać co lepsze bo jednak 310 ma pare plusów w stosunku do m400 ale seria FR nie ma startu, co innego jakby kosztowała 200-250zł.M400 miał (ma?) jakąś inną filozofię wyświetlania średniego tempa
Oooo!!!! No to jest super wiadomość. Ja przestałem już śledzić tamten wątek.puchatek391 pisze:to o czym piszesz jest poprawione od roku, a do tego zegarek dostał już tyle aktualizacji że większośc niedoróbek została wyeliminowana.
tutaj http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=43&t=49612 ktoś na forum sprzedaje garmina 110 z pasem za 410zł nowyMuushuu pisze:Super, serdecznie dziękuję Wam za odpowiedzi, kochani jesteście![]()
Co prawda jeszcze się nie zdecydowałam, ale myślę, że na dniach coś wykombinuję - chwilowo jestem kontuzjowana, także mam czas