Witam.
Mam 198cm wzrostu i o 100kg wagi, na chwile obecna biegam w najtanszych Kalenji i z racji tego ze wciagnelo mnie, odwiedzilem profesjonalny sklep w ktorym dowiedzialem sie ze potrzebuje buty z pronacja. Na koniec otrzymalem rowniez spis butow jakie bylyby dla mnie odpowiednie, ale charakterystyka pierwszych na liscie Adidas Supernova Sequence 6 mowi o wadze biegacza do 80kg... No chyba ze ta informacja jest niezgodna z prawda lub nieistotna. Do tego biegam na swietnej, miekkiej nawierzchni (stadion z amortyzacja pod trawa) a te buty slyna z doskonalej amortyzacji.
Szukam butow dla kogos ciezkiego z pronacja, w gre wchodza Adidas, Asics oraz Nike (potrzebuje rozmiar 50 - 50.5)
Dzieki wielkie, pozdrawiam serdecznie,
Tomasz.
Buty, pronacja, ok 100kg, problem.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45.18
- Życiówka w maratonie: 3.42.11
gwarantuję ci, że takich jeszcze nikt nie wyprodukował....TommyHardziol pisze:dowiedzialem sie ze potrzebuje buty z pronacja
-
- Rozgrzewający Się
:-D
Dobrze, to moze tak jak jest napisane: over-pronate. I faktycznie nie chodzi o typ obuwia, ale mysle ze o tym juz wiecie.
Dobrze, to moze tak jak jest napisane: over-pronate. I faktycznie nie chodzi o typ obuwia, ale mysle ze o tym juz wiecie.
-
- Rozgrzewający Się
Nikt, nic...?
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt: