Buty na twardą nawierzchnię

kogi
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Gdybym wcześniej zauważył te za 300 to sam bym je pewnie kupił. Na sklepach ich już nie ma. Tylko przez neta można zamówić tak że kupuj śmiało, bo na duramo i inne tanie wynalazki szkoda kasy, jak te można mieć za tyle.
PKO
fatboy
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

kogi pisze:tu znalazlem za 300 starsza wersje kolorystyczna: http://esklep.intersport.pl/pl/product/ ... e-7-b40269

ja kupilem takie: http://esklep.intersport.pl/pl/product/ ... t-7-b33384
Czy te buty to na pewno ten sam model?
Model jednych to "supernova glide 7", a drugich "supernova glide boost 7".
Chciałbym kupić te tańsze, o ile to ten sam model butów.

Pozdrawiam.
kogi
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Na 99% to ten sam model
Robert
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

fatboy pisze: Czy te buty to na pewno ten sam model?
To to samo - jedynie kwestia lenistwa i uzycia krotszej badz dluzszej nazwy (nie istniaje wersja siodmej edycji tego buta "bez boost") - zreszta popatrz na opis, to to samo.

No a nie masz teraz swietnej ceny, bo racje ma marek84, ze butow nie kupuje sie, gdy sa potrzebne - jak Tobie teraz - ale wtedy gdy sa tanie.

W Polsce sa dwa takie okresy: styczen/luty i lipiec/sierpien, czas gdy sprzedawcy pozbywaja sie "przeterminowanych" produktow z poprzedniego sezonu i wtedy warto wstapic do jednego czy drugiego sklepu sportowego, badz zajrzec na ich strony www (pare miesiecy temu, zimą, na stronie adidas.pl wyprzedawano SuperNova 6 za 249 PLN). Nie jest wtedy jakas wielka trudnoscia, znalezienie butow biegowych z gornej polki za polowe poczatkowej ceny - no ale niestety, na tegoroczne letnie obnizki spozniles sie o pare tygodni.
kogi
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Tak jest z wieloma rzeczami... No, ale jak potrzebuje się butów na wczoraj, to trzeba zapłacić więcej niestety. Ja już w chwili zakupu wiedziałem, że przepłaciłem i trochę żałuję, że nie poszukałem lepiej i nie zamówiłem w necie, ale z butów jestem bardzo zadowolony i w sumie dzięki nim mam też większą motywacje do biegania :hej:
W przyszłym roku pewnie tak zrobię, że kupie na wyprzedaży i schowam do szafy
marek84
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:38
Życiówka w maratonie: stara i nieaktualna
Kontakt:

Nieprzeczytany post

fatboy pisze:Dzięki za linki!

Swoją drogą dziwne to dla mnie, że ta sama generacja butów, tylko w innym kolorze, może aż tak różnić się ceną. Pewnie już taniej 7 nigdzie nie dostanę.

Pozdrawiam.
No ale to dokładnie tak wygląda. Aż sprawdziłem teraz i za 259 wiszą już tylko damskie i w kolorze dla mnie brzydkim :) :
http://www.runnersclub.pl/product-pol-2 ... 40370.html
biegam ultra i w górach :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ