BTW ja też mam rozmiar buta 45, a dokładnie 29 cm (i w takich Noosa Tri 9 to już rozmiar 46,5) ale na forum piszę mało to nie pcham się tylko grzecznie poczekam i ponabijam posty
Komentarz do artykułu PUMA Ignite - odpowiedź na boosta, KONKURS
- Luke_Vein
- Rozgrzewający Się

- Życiówka na 10k: 45:04
- Kontakt:
Z tymi cenami to jest taki problem, że producenci czasem dość często je zmieniają i za każdym razem admini powinni zmieniać wartość w katalogu biegowym. O ile jeszcze jest to w miarę wykonalne (choć i tak ciężkie), to w miarę powiększania bazy będzie coraz gorzej. A błędy zdarzają się wszędzie, nawet w polskim RW - w marcowym numerze podali cenę 449 zł za Ultra Boosty 
BTW ja też mam rozmiar buta 45, a dokładnie 29 cm (i w takich Noosa Tri 9 to już rozmiar 46,5) ale na forum piszę mało to nie pcham się tylko grzecznie poczekam i ponabijam posty
Chociaż nie ukrywam, że miło byłoby coś przetestować, a próbkę moich możliwości zawsze można zobaczyć na blogu.
-
Qba Krause
- Zaprawiony W Bojach

ja co prawda wolę buty mniej amortyzowane, więc mam nieco skrzywione spojrzenie, ale po pierwszym założeniu Ignaców czuję się jakbym chodził po łóżku wodnym. zobaczymy jak to będzie się zachowywać w biegu i czy faktycznie będę czuł sprężystość i oddawania energii - w boostach faktycznie jest, a tu?
w ogóle to jest bardzo trafne stwierdzenie, że to jest odpowiedź na boosta - porównanie jak najbardziej trafne, z energy boost - wiele podobnych rozwiązań, dużo podobieństw.
w ogóle to jest bardzo trafne stwierdzenie, że to jest odpowiedź na boosta - porównanie jak najbardziej trafne, z energy boost - wiele podobnych rozwiązań, dużo podobieństw.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
W Intersport
-
benektorun
- Wyga

- Życiówka na 10k: 33:14
- Życiówka w maratonie: brak
intersport arkadia i złote tarasy, sieć Sklep Biegacza oraz sklepy firmowe PUMA - to miejsca gdzie można zobaczyć Ignite
-
piotrek90
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
benektorun pisze:intersport arkadia i złote tarasy, sieć Sklep Biegacza oraz sklepy firmowe PUMA - to miejsca gdzie można zobaczyć Ignite
A adidasa? Chodzi mi oczywiście o ultra boost
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
W wielu sklepach teraz już jest.
-
piotrek90
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
No właśnie przekopałem internet i nie bardzo :/ Już nie wspominając że tylko w 1 kolorzeAdam Klein pisze:W wielu sklepach teraz już jest.
- robin_ldz
- Wyga

- Życiówka na 10k: 47.11
- Życiówka w maratonie: 3.50.19
Cześć,
Zapytam tutaj, żeby nie zakładać nowego tematu.
Czy jest ktoś na forum, kto biegał w Pumach Ignite i Adidasach Energy Boost ESM?
Szukam jakiejś solidnej treningówki, a może nawet buta na jesienny maraton - zobaczę jaka będzie forma. Jak z trwałością? Czy będzie to dobry wybór na wolne wydeptywanie kilometrów dla kogoś o wadze 77 - 80kg?
Zapytam tutaj, żeby nie zakładać nowego tematu.
Czy jest ktoś na forum, kto biegał w Pumach Ignite i Adidasach Energy Boost ESM?
Szukam jakiejś solidnej treningówki, a może nawet buta na jesienny maraton - zobaczę jaka będzie forma. Jak z trwałością? Czy będzie to dobry wybór na wolne wydeptywanie kilometrów dla kogoś o wadze 77 - 80kg?
In this Religion, there are no holidays