Leginsy na silownie i do biegania krotkie

nicole
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Radziłbym przewiewny dres. Leginsy za bardzo przylegają do ciała, mogą trochę krępować ruchy. Leginsy to nie rajstopy bardziej uciskają. Przynajmniej według mnie.
PKO
kamel89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48 min 28 sek

Nieprzeczytany post

Witam. Szukam jakis fajnych leginsow krótkich do biegania i na silownie. Najwazniejsze dla mnie by z przodu byla kieszonka nie z tylu. Jak mam z tylu to kabelek od sluchawek przykleja sie do pleców:p
Blog http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... 10#p630610
Komentarze http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=28&t=38120

Czasem by móc biec dalej trzeba na chwilę się zatrzymać
manfred
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Szukam leginsów ale bardzo krótkich nie mylić ze stringami. Mam takie do kolana ale potrzebuje na upalne dni krótszych. Jesli ktoś wie gdzie można kupić bardzo proszę o link.
McBob98
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

manfred a na allegro patrzyłeś :) ? tam się reklamują na pewno większe sklepy internetowe z tego typu rzeczami. Chyba tam słabo coś szukałeś. Bo jeśli chcesz to mogę powiedzieć, że możesz się w sklepie stacjonarnym spotkać w Decathlonie. Tam prawdopodobnie tam to będzie.
SuperBari1168
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Strój do biegania ma być przede wszystkim wygodny, by nic nas nie uwierało podczas treningu. Biegowe legginsy zrobione są z oddychających materiałów, dzięki czemu aż tak się nie spocisz, ani nie przegrzejesz tu i ówdzie. Nie będzie ran ani otarć. co do kieszonek, to może pomyśl o topie z kieszeniami, a nie o legginsach:-)
manfred
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

McBob98 pisze:manfred a na allegro patrzyłeś :) ? tam się reklamują na pewno większe sklepy internetowe z tego typu rzeczami. Chyba tam słabo coś szukałeś. Bo jeśli chcesz to mogę powiedzieć, że możesz się w sklepie stacjonarnym spotkać w Decathlonie. Tam prawdopodobnie tam to będzie.
Kupiłem w decathlon ale nie są to bardzo krótkie tylko dłuższe. Na allegro nie spotkałem się.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ